Emag =profi

Ne-am invatat sa criticam tot ce se intampla la noi in tara, ne-am obisnuit sa citim stiri negative si sa umplem conturile ziarelor tip tabloid. Tot ce e negativ vinde si atrage( uite-te la cazul Madalina Manole despre care se „vorbeste” de 2 luni)

Eu imi propun ca pe acest blog sa vorbesc si de lucrurile care imi plac si nu doar de Romania „naspa”, romania plina de coruptie, gropi, tigani, hoti, etc.

Vreau sa va vorbesc despre o afacere de succes made in Romania care se desfasoara la cele mai inalte standarde: Emag.ro. Cel mai mare distribuitor online de IT.

Am cumparat de curand cate ceva de acolo si am fost impresionat de profesionalismul oamenilor de acolo, de mediul de lucru, de tot sistemul gandit in asa fel incat cumparaturile sa devina o adevarata placere. Din toate aceste motive includ magazinul emag in categoria ProfiInRomania.

Emag a fost fondat de Radu Apostolescu, Bogdan Vlad si Dan Teodorescu, iar in 2009 Asesoft Distribution a cumparat pentru o suma considerabila 51% din actiunile emag

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *