Transformarea barbatului in BARBAT

Secretele barbatilor cu succes femei ?

Tu nu-l cunosti, dar probabil ai nevoie de el daca citesti acest articol.

Nu ai idee nici macar ca exista. Este genul de om care te lasa sa te manifesti in „elementul” tau si iti pune „diagnoticul”.

DAR…ce face EL..?

secretele barbatilor cu succes femei
secretele barbatilor cu succes femei

Eu ii spun ” Hitch de Romania”- este un tip inalt, aproape 2 m, voce impunatoare, serios dar si de viata in acelasi timp. Este un fel de „coach” personal, te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere personal si chiar mai mult decat atat. Orice barbat isi doreste sa aiba succes la femei, iar multi dintre ei in ciuda faptului ca au bani, acest succes intarzie sa apara si dau doar de pitzi care ii papa de bani. Hitch de Romania este discret, nu isi face reclama prin ziare sau la tv si nici nu are nevoie, totul vine prin recomandari. El te ajuta sa iti schimbi stilul vestimentar, sa adopti o noua atitudine, sa ai incredere in tine, sa iti dai seama ce isi doresc „ele” in 2014.  Femeile sunt fiinte complexe, iar in jungla urbana emanciparea lor da batai de cap multor barbati. El te invata sa le abordezi si sa te transformi. Veti petrece timp impreuna si vei merge -poate – la evenimente VIP si vei afla ce ai de facut. Se va petrece un fel de transfer de comportamente, atitudini, intre tine si el.

Chiar si atunci cand doar stai cu un om de vorba nu ai cum sa nu „prinzi” de la el cate ceva, daca esti interesat de el si de ce face, ce vrea sa spuna.

Barbatul nu mai e barbat ?

Multe femei „se plang” ca barbatii nu mai sunt barbati, nu mai au aceeasi atitudine. Indiferent ca le place sau nu, femeile vor sa fie dominate. Aici nu ma refer la pumni, picioare, etc. Ma refer la un altfel de dominare si asumare a barbatiei. De ce se intampla  acest proces al pierderi „barbatiei” la nivel comportamental ? E mult de discutat, insa un lucru este cert; veti afla cate ceva si despre acest subiect.

De ce scriu despre Hitch?

Mi-a placut foarte tare o faza cand la un eveniment eram cu un prieten caruia ii placea de o domnisoara care era cu noi si facea „galagie” in jur. Iar din 5 cuvinte Hitch i-a spus prietenului meu ce vrea si ce simte pentru ea 😀 Paff..i-a terminat toate planurile. Nu ii fac reclama, nu iti spun cine este :d Daca crezi ca ai cu adevarat nevoie de serviciile lui imi dai un mail cu cateva cuvinte despre tine si de ce ai nevoie de Hitch de Romania si te voi pune in legatura 😉

2 comentarii

  1. Esti PR-ul online a lui Hitch de Romania? Tare articolul, credeam ca ai vazut filmul si te-a inspirat sa scrii un articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *