Rulouri exterioare

Rulouri exterioare, avantajele oferite de acestea

Atunci cand avem in vedere finisajele pentru locuinta ne gandim si la rulouri exterioare pentru geamuri si nu numai. rulourile exterioare ofera o serie de avantaje penru locuinta;

Rulouri exterioare – De ce sa le alegem ?

Rulourile exterioare modifica radical designul, oferind un stil unicat casei noastre. Un alt avanaj pe  care il vad atunci cand folosim rulouri exterioare este acela ca ne ofera protectie pentru tamplaria PVC, aluminiu si cu atat mai mult pentru tamplaria de lemn cu geam termopan pe care o avem.

Rulouri exterioare pret
Rulouri exterioare

In plus daca avem locuinta sau un geam al acesteia spre strada, folosind rulouri exterioare avem o garantie in plus asupra faptului ca nu ne vom trezi cu un musafir nepotfit in casa. Nu stiu daca stiti sau nu, dar un geam pe tamplarie de pvc tip termopan se poate deschide din doua trei miscari de un meserias daca l-am uitat pe oscilobadat. In acest context achizitionarea unor rulori exterioare ne va acorda un plus de liniste si siguranta pentru caminul nostru.

Facilitati in plus pentru rulori exterioare

Daca nu va doriti sa aveti Rulouri exterioare vopsite in culori standard puteti opta pentru o paleta difrinta de culori, ceea ce va oferi casei dumneavoastra personalitate si in plus veti putea integra Rulourile exterioare in designul deja existent. Daca nu aveti plase de tantari la geamuri puteti opta pentru aceasta facilitate la Rulouri exterioare.

Rulouri exterioare dotate cu sisteme suplimentare de siguranta

Daca tot am vorbit mai devreme de avantajul oferit de Rulourile exterioare impotriva hotilor e bine de stiut faptul ca puteti alege si o serie de incuietori care va confera un plus de siguranta. Ceea ce mi s-a parut cu adevarat fain este ca puteti alege ca datoare suplimentara pentru Rulouri exterioare si montarea unui motoras cu telecomanda, astfel ca deschiderea si inchiderea vor fi la indemana oricui.

Avantajele oferite Rulouri exterioare daca lucuim intr-o zona aglomerata

Aglomerarea urbana ne poata da de multe ori batai de cap, galagie, praf, noxe. Montarea unor rulouri exterioare ne poate oferi o garantie in plus ca nu vom fi afectati de acestea, indiferent de anotimp.  In plus fata de avantajul oferit de izolarea fonica ne protejeaza si impotriva cheltuielilor inutile, oferind o izolare terminca in plus.

Rulouri exterioare pentru magazine

Este stiut faptul ca magazinele de cartier reprezinta o tinta prferata pentru hotii de ocazie, gainarii care intra prin efractie si fura tot ce apuca pana la sosirea politiei sau a firmei de paza. Cunosc un caz al unui prieten care detinea un magazin dotat si cu camere de supraveghere si contract cu o firma de paza. Din pacate pentru el a fost fortat geamul cu instrumente de specialitate – cum spun organele de politiei – si astfel omul a ramas cu paguba, dar si cu distrugerile produse. In mod cert alegerea unor Rulouri exterioare potrivite pentru o astfel de locatie l-ar fi scutit de multe batai de cap si pagube materiale. Rulouri exterioare ii tin departe pe hotii si ii determina sa se gandeasca de doua ori inainte sa isi faca curaj sa sparga magazinul, Rulouri exterioare nu sunt atat de usor de spart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *