Proiecte case moderne

Proiecte case moderne, eficienta, costuri, independenta energetica

Toata lumea isi doreste o casa moderna, iar pentru asta cauta Proiecte case moderne, in prima faza. Ideea de inceput este aceasta; vreau o casa moderna pentru mine si familia mea. Sa arate trasnet, sa fiu mandru de ea si sa le arat altora ce am realizat eu. Stiti cum se spune despre o casa frumoasa; Ca se invarte dupa soare.

Proiecte case moderne
Proiecte case moderne

Proiecte case moderne

Din punctul meu de vedere Proiecte case moderne nu inseamna realizarea unei locuinte pentru altii, ci pentru mine. Sa imi placa mie in primul rand si mai mult decat atat sa imi ofere acel confort de care am nevoie. Tinand cont de costurile mari de intretinere chiar si unei case realizate dupa Proiecte case moderne trebuie sa ne gandim si la amortizarea acestora in timp.

Proiecte case moderne – idei pentru costuri reduse in timp

In mod cert aplicarea acesor idei din categoria Proiecte case moderne nu vor fi extrem de ieftine la inceput, insa in timp isi vor dovedi eficienta. Pentru mine o casa moderna ar insemna nu doar un design fain, creativ, decoratiuni moderne, culori indraznete si mobilier cu un design placut si util.

Pentru mine ar insemna in primul rand independenta energetica, prin panouri solare si achizitionarea unei baterii din noua generatie. Cei de la Tesla au inventat o baterie care va costa in jur de 3500 de dolari si va putea sa ne asigure o totala independenta. Ei au gandit aceasta baterie pentru a asigura confortul locuitrilor din zone izolate, unde reteaua electrica este inexistenta. Pentru mine ar insemna completarea visului de Proiecte case moderne.

Proiecte case moderne – concept completat de un foraj de mare adancime

Eu cand ma refer la o casa moderna nu ma refer doar la locuinta in sine, ci la tot ce  inseamna utilitati pentru acel spatiu. Daca privim in viitor la problemele ce vor reprezenta o prioritate pentru omenire in urmatorii doua zeci – trei zeci de ani vom constata ca ne vom batea capul cu criza apei. Nu este doar o fictiune, va fi o realitate cu care ne vom confrunta si noi cei care azi suntem in floarea varstei. In acest context consider ca realizarea unui foraj de mare adancime este asolut necesar pentru completarea unor Proiecte case moderne.

Proiecte case moderne – lumina naturala

Tinand cont de faptul ca vorbim de o Proiecte case moderne si de energie solara, baterii de ultima generatie Tesla pentru acumularea si pastrarea energie solare, pentru mine un astfel de proiect de casa ar insemna si conceperea de arhitect a unui design care sa perminta luminarea casei cat mai mult prin lumina naturala. In acest context consumul de energie ar fi eficient. Pentru mine realizarea unor proiecte care sa le pot incadra la Proiecte case moderne ar insemna conceperea de arhitect a unui design cu pereti de sticla ai livingului, precum si cu un acoperis de sticla pentru mansarda. Imi si imaginez lucrand in zilele cu ploaie in mansarda si gasindu-mi inspiratia in picaturile de ploaie. Stiu, am devenit visator, insa provocarea de a ma gandi la Proiecte case moderne m-a dus aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *