Web hosting in Romania. Oferta cea mai buna de pret?

Vrei Web hosting gratuit, bun si nelimitat ? E ca si cum spui ca iti doresti sa dezvolti o afacere mare, un magazin online, dar nu ai bani de un domeniu.ro.
Nu exista hosting gratuit, bun si nelimitat. Daca vrei sa faci treaba, fii serios si ia in serios si web hostingul šŸ˜‰recomandare hosting
De cele mai multe ori pretul reflecta si calitatea serviciilor oferite. Exact la fel este si cu hostingulā€¦primesti exact cat platesti. Ideea este urmatoarea: Daca tu nu iti respecti site-ul / afacerea..cum poti avea pretentia sa fie respectat(a) de altcineva ?

Ce inseamna un hosting bun ?

Un hosting bunĀ inseamna in primul rand servere configurate profi, raspuns decent ( site-ul se misca bine ) / backup serios si suport promt.
Fara ca sa dau nume, imi amintesc ca am lucrat pentru o perioada ( scurta ) de timp cu o firma de hosting care avea un suport groaznic. Aveai impresia ca fac acest job part time, iar full time lucreaza la Posta romana. In acest context iti venea sa fugi de telefon atunci cand trebuia sa ii suni pentru a rezolva o problema legata de site.

Prietenii iti ofera hosting gratis ? mai bine NU

Imi amintesc un caz in care m-am bucurat ca un prieten imi ofera gazduire gratis pentru site ul meu. Era o perioada in care intrau cateva stiri bune pe zi. Din pacate intr-o dimineata m-am trezit si site-ul disparuse. A fost sters cu totul de pe server fara sa pot recupera ceva. Noroc ca aveam un back-up realizat cu o luna in urma šŸ˜€

Conteaza sa ai spatiu nelimitat pe hosting ?

In contextul in care tu ai 5 site-uri pe hosting, dintre care 3 sunt bloguri, daca ai 50 gb dinsponibili nu te ajuta cu nimic. E ca si cum te bucuri ca firma de telefonie iti ofera minute ā€œfara numarā€ , in contextul in care tu consumi tot 300 de minute pe luna.

Recomandare Hosting ?

Nu stiu daca sunt cei mai buni, sau cei mai ieftini, insa personal folosesc de cativa ani hostingul oferit de cei de la DM Hosting si sunt multumit. Pentru mine cel mai important este ca site-ul sa se miste bine, iar atunci cand am o problema care ma depaseste sa imi ofere o mana de ajutor.

Preturile incep de la 0,95 euro / luna pentru 1 Gb Spatiu SSD.
www.dmhosting.ro Ā  Ā 0.723.012.241

p- articol publicitar bazat pe experienta personala

foto:Ā blogthinkbig.com

2 comentarii

  1. Cu hosting-ul gratuit de la prieteni cred ca toti ne-am ars :). Si eu imi gazduiam site-urile la un prieten pe contul lui de gazduire, insa mereu trebuia sa il stresez cand aveam de efectuat modificari prin cont, asta pana intr-o zi cand nu mi-a mai raspuns la telefon. A decis sa plece din tara fara sa anunte…

    De atunci am incercat mai multi provideri, HostGator, Webfactor, Namebox, Tlh, toti fiind destul de ok pe partea de servicii web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *