Tamplarie pvc

Tamplarie pvc- simbolul boomului economic

In timpul boomului imobiliar toata lumea era interesata de tamplarie pvc, toata lumera isi dorea sa isi construiasa o vila cu trei etaje, sa isi cumpere doua masini si tot felul de echipamente electronice, doar sa fie in tendinte. Era perioada in care romanul era impins de la spate ( a se citi campanii de marketing ) sa consume.

Sa cumpere si sa se indatoreze. La fel ca in bancuri, dar  in perioada crizei a venit si scadenta; perioada in care tragem linie si ne intrebam daca am facut bine ce am facut atunci cand ne-am decis sa cumparam un apartament cu patru camere; tamplarie pvc, utilat complet si pozitionat intr-un cartier rezidential. Atunci preturile erau umflate, astfel ca acum ne dat seama ca daca ne propunem sa vindem o astfel de casa nu mai recuperam nici macar jumatate din cat am investit.

Tamplarie pvc de calitate ?

 Tamplarie pvc

Aceasta era de multe ori intrebarea agentului de vanzari de la firma ce se ocupa de productia sa vanzarea de tamplarie pvc, cunoscuta popular drept termopane. Romanul nostru chiar daca isi lua un credit pe doua zeci si cinci de ani prefera tot produse de calitate indoielnica, indiferent ca vorbim de tamplarie pvc sau mobila. Pe principiul sa fie mult si ieftin si sa se oftice vecinul.

Ce pret platim pentru tamplarie pvc de calitate slaba ?

Dupa ce a trecut perioada boomului economic, ratele au inceput sa insemne valoare creditului si nu doar dobanda, au inceput sa apara si problemele legate de calitatea produselor achizitionate. Tamplaria pvc de slaba calitat se traduce prin faptul ca: termopanele agata, garniturile sunt facute praf, manerele cedeaza iar etansarea specifica acestei tehnologii devine doar o amintire. Care este cauza acestui lucru ? Clientii vor mult si ieftin, iar firmele „de carier” le ofera ceea ce vor. Pe principiul „dai cat face”.  Solutia pentru aceste probleme este legata de doua aspecte: In primul rand va recomand sa incercati sa „salvati” cat de mult puteti din acea tamplarie pvc, prin interventia unei echipe de service in acest domeniu. Ulterior cand veti decide inlocuirea tamplariei pvc cu una noua sa apelati la produse certificare de producator ca respectand anumite standarde de calitate si o durata de viata respectabila si in concordanta cu banii investiti.

Avantajele tamplarie pvc

Pe termen lung avantajele tamplariei pvc sunt clare; rezistenta ridicaa in timp, izolatie termica si fonica neta superioada oferita de tamplarie pvc si o integrare estetica mult mai faina in decorul modern de astazi. Cu toate ca puteti opta si pentru folosirea unei structuri de lemn cu geam termoizolant. In acelasi timp specialistii in domeniu va ofera si tamplarie pvc avand culoarea ce imita lemnul: tamplarie pvc mahon sau stejar. Ingrijirea tamplariei pvc este la fel de importanta in timp precum si modul in care a fost realizat montajul initial al tamplariei. Personal va sfatuiesc sa nu apleati la mesteri ce stiu sa faca de toate, nu de alta dar veti avea usa in panta 😀

P- Acest articol este in acelasi timp despre produse, despre calitate lor si despre tiplogia oamenilor ce realizeaza proiecte, construiesc case doar de „dragul altora”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *