Cum pariez la agenția Netbet de pe mobil?

Răsfoiește acest scurt ghid dacă vrei să afli cum poți să pariezi la agenția de pariuri online Netbet (D. ONJN 1279 / 29.06.2015), chiar de pe telefonul tău mobil sau de pe tabletă.

România reprezintă piața principală din Europa de Est pentru Netbet, iar acest lucru se vede cât se poate de bine în facilitățile, ofertele și platformele pe care operatorul le propune jucătorilor de la noi din țară. Cea mai mare și mai activă comunitate de pariori autohtonă clasează Netbet în top 3 cele mai bune agenții de pariuri sportive licențiate, la care putem paria 100% legal.pariuri netbet

Deschiderea unui cont și încasarea bonusului exclusiv

În primul rând, pentru a paria online, trebuie să ne înregistrăm pe site-ul agenției. Dacă îți deschizi acum cont accesând următorul link, te vei putea bucura de o ofertă exclusivă de bun-venit la operatorul tău preferat:Vreau un BONUS 100% EXCLUSIV în valoare de până la 350 RON la Netbet! Detalii AICI

Odată ce am dobândit un nume de utilizator și o parolă, trebuie să validăm contul, accesând link-ul trimis prin e-mail și să introducem codul secret primit prin SMS pe telefonul mobil.

Apoi, trebuie să trimitem o poză cu buletinul sau pașaportul nostru, care să  conțină aceleași date introduse de noi în formularul de înregistrare. După ce efectuăm și primul depozit, suntem gata să începem să pariem.

Cum putem juca la Netbet de pe un dispozitiv mobil?

În cazul în care ne interesează pariurile sportive, avem două posibilități: fie descărcăm aplicația Netbet mobil, care este disponibilă pentru telefoanele mobile și tabletele care rulează cu sistemele de operare Android și iOS (iPhone, iPad), fie accesăm platforma de pariuri online direct din navigatorul telefonului.

Așadar, pentru a paria online la Netbet nu este nevoie să instalăm nici o aplicație și totodată, acest lucru înseamnă că orice dispozitiv mobil conectat la internet îți poate facilita plasarea pariurilor online la această agenție, indiferent de marcă, sistem de operare sau navigator.pariuri netbet2

Nici pentru a te bucura de jocurile de cazinou nu este nevoie de nici o aplicație. Poți accesa zeci de jocuri de cazinou instant, direct din browser. Cele mai populare jocuri: Mega Moolah (jocul care a generat cel mai mare jackpot all-time din industria online de jocuri de noroc), Major Millions și Rango nu lipsesc din oferta jocurilor de pe mobil. De pe mobil sau tabletă  poți juca slots (păcănele), ruletă sau jocuri de masă cu dealer live, așa că nu te vei simți în nici un fel limitat față de versiunea desktop a site-ului.

Dacă pokerul intră în paleta ta de interes, aplicația Netbet Poker este disponibilă pentru sistemele de operare: Android, iOs și Windows. Versiunea de mobil și de computer este practic aceeași, fapt pentru care cei care s-au obișnuit deja cu interfața, nu vor observa nici o diferență atunci când vor face trecerea de pe PC pe mobil.

De asemenea, la Netbet poți depune și retrage fonduri în contul tău chiar de pe mobil, funcție de care nu dispun mulți operatori din mediul online. Și mai mult decât atât, operatorul te va recompensa cu un pariu gratuit atunci când efectuezi primul pariu de pe un dispozitiv mobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *