Prezentarea platformei de pariuri online Casa Pariurilor (P)

casa-pariurilor-online-3Casa Pariurilor online -În această postare îți voi prezenta platforma de pariuri online de la Casa Pariurilor (D. ONJN 2035 / 30.07.2015), una dintre cele mai apreciate agenții licențiate în România. Operatorul originar din Croația este cunoscut pentru calitatea cotelor oferite.
Până în vara anului 2015, Casa Pariurilor a activat numai în mediul offline și ocupă, în momentul de față, locul secund în clasamentul caselor de pariuri cu cele mai multe sucursale. Deși deține peste 700 de puncte de lucru, distribuite în toate județele țarii, operatorul s-a orientat și către mediul online.
Noua aplicație de pariuri online pentru mobil sau tabletă a fost lansată cu ocazia desfășurării Campionatului European de Fotbal, Euro 2016, și progresele par să nu se oprească aici.

casa-pariurilor-online-

Casa Pariurilor online

 

Această mișcare a fost una cât se poate de naturală, deoarece numele agenției înregistra lunar peste 1 milion de căutări pe Google, chiar și înainte de deschiderea platformei de pariuri online. Utilizatorii fideli ai casei de pariuri intrau pe site pentru a-și crea biletele virtuale și implicit codurile pin ale acestora, cu care apoi mergeau în sucursale pentru a le paria.

Offline/Online

Platforma de pariuri online este aceeași cu cea pentru generarea biletelor care urmează să fie tipărite în agențiile offline, și acest lucru reprezintă un avantaj în fața celorlalți competitori, care obișnuiesc să ofere două platforme diferite. Și mai mult decât atât, vechiul site este foarte asemănător cu cel nou, astfel încât utilizatorii nici nu au simțit trecerea.

În plus, noul portal are și un blog, care prezintă de obicei avancronicile meciurilor cele mai interesante din respectivele zile. O altă noutate este reprezentată de transmisiunile live video ale evenimentelor sportive din oferta pariurilor live.

Posibilitatea de a depune și retrage fonduri din contul online în orice agenție Casa Pariurilor este un alt atu pe care simbioza dintre online și offline o oferă.

Casa Pariurilor Oferte și bonusuri

Pariorii sunt obișnuiți să primească un bonus de bun-venit atunci când își deschid un cont la o agenție de pariuri online, însă acest operator nu a abordat încă această strategie. În schimb, tactica folosită de Casa Pariurilor este una bazată pe fidelizarea clienților.

Operatorul croat le oferă utilizatorilor bonusuri în mod ocazional, prin e-mail, fără să facă vreo reclamă în acest sens. Foarte mulți pasionați au raportat primirea unor astfel de oferte pe forumurile de specialitate. Conform informațiilor împărtășite public de utilizatori, agenția le-a oferit 3 bonusuri, în valoare de 25 și 50 RON, într-un interval de numai câteva luni de la deschidere.

Cote competitive la pariuri

Totuși, experții spun că valoarea extrem de competitivă a cotelor oferite pentru numeroasele sporturi și ligi reprezintă în sine un bonus pentru consumatori.

Urmărind diverse discuții, am observat cum analiștii remarcau calitatea cotelor de la Casa Pariurilor, despre care spuneau că se ridică la nivelul agențiilor de pariuri sportive online de top. Acest factor se poate a dovedi mult mai benefic, pe termen lung, decât un bonus care poate fi accesat o singură dată și de aceea, o bună parte dintre pariorii români care fac trecerea pe online aleg să continue alături de acest operator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *