Cum se fumeaza un trabuc? (p)

Intotdeauna fumatorii de trabuc mi-au dat impresia de oameni bogati, de oameni cu un anumit statut financiar si social. La fel si fumatorii de tutun pipa cei care fumeaza un trabuc.

Persoanele care nu au un statut financiar care sa le permita sa cheltuie mult pe astfel de vicii cauta trabucuri ieftine.

Sunt si trabucuri ieftine, dar trebuie sa fii constient de faptul ca un trabuc ieftin nu inseamna 2-3 lei. Daca vrei sa cumperi trabucuri ieftine, intra pe el-unico-shop.ro.  Cu doar 41 de lei iti poti lua o cutie cu 5 trabucuri de calitate pe care sa le fumezi in 30-45 min/buc. Tot pe acest site poti gasi si trabucuri de o calitate extrem de buna, insa, costa. Gasesti pe site toate detaliile.

Atunci cand alegi fumezi pentru prima data un trabuc, e bine sa alegi un trabuc mai lung si mai subtire, apoi, cu timpul poti trece la cele mai groase. Alegerea unui trabuc nu trebuie sa se faca la voia intamplarii, ci trebuie sa tii cont de: consistenta, umiditate, vechime, aspect, tara de origine, dimensiune si magazinul de la care achizitionezi.

In privinta modului in care se fumeaza un trabuc, trebuie sa stii cateva informatii:

  • Trabucurile de calitate au un capat inchis, sau ambele. Pentru a putea fuma, ceea ce trebuie sa faci este sa tai capatul care este inchis. Acest lucru se face cu ajutorul unor instrumente speciale, cum ar fi cutterul sau foarfeca de trabucuri. Obiectul cu care tai trabucul trebuie sa fie foarte ascutit, astfel incat taierea sa se faca dintr-o singura miscare pentru a nu afecta trabucul.
  • Trabucul nu poate fi aprins cu un simplu chibrit. Trebuie sa folosesti fie un chibrit mai mare, fie o bricheta cu gaz. Evita sa folosesti brichetele cu benzina sau lumanarile, deoarece aromele degajate de acestea pot afecta savoarea trabucului. Ctrabucuri-onlineapatul trabucului trebuie aprins complet si egal fapt pentru care ai nevoie de o flacara putin mai mare decat cea pentru o tigara normala. Ideal ar fi sa te uiti la trabuc atunci cand il aprinzi, nu sa il tii in gura. Cel putin la inceput, cand nu ai inca experienta.
  • Ai in vedere faptul ca eticheta nu trebuie indepartata la incpeut, inainte de a aprinde trabucul. Aceasta trebuie indepartata dupa ce ai aprins trabucul si ai tras cateva fumuri. Astfel te asiguri de faptul ca tutunul nu se rupe.
  • Trabucul trebuie fumat atunci cand vrei sa te relaxezi. Nu se inhaleaza fumul, doar se savureaza.

Ia-ti timp de relaxare si bucura-te de cele mai bune trabucuri de pe el-unico-shop.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *