De ce sa cumperi panouri solare nepresurizate pentru casa ta?

Protectia mediului ambiental si gasirea unor surse de energie regenerabile reprezinta cele mai mari provocari ale scoulului al XX-lea. Din ce in ce mai multi romani aleg sa isi reduca facturile la energie prin instalarea unor panouri solare nepresurizate, atat pentru apa calda, cat si pentru caldura sau energie electrica, in orice anotimp.

Desi instalarea acestor panouri este mai costisitoare, investitia se amortizeaza in doar doi ani, iar statul roman le ofera celor care aleg aceasta sursa de energie regenerabila pana la 75% decontare din pretul total.

Pe piata din Romania, atat in magazinele online cat si cele offline vei gasi o gama extrem de variata de modele de panouri solare nepresurizate, cat si o oferta bogata daca alegi acum un panou pentru apa calda.

Un astfel de panou este cea mai buna optiune daca vrei sa devii cat mai putin dependent de furnzorii de energie autorizati. Poti avea atat energie electrica stabila, dar iti poti incalzi si casa sau apa, indiferent de anotimp, fara sa platesti mai nimic.

Panourile solare nepresurizate sunt o buna optiune si pentru cei care detin hoteluri sau pensiuni si vor sa le ofere oaspetilor tot confortul – de la apa calda la caldura rapid, fara mari costuri, indiferent de temperatura de afara.

Poti sta fara grija pentru ca panourile pentru apa calda sunt realizate prin tehnologii moderne, din materiale de cea mai buna calitate, asigurand protectia impotriva intemperiilor si a radiatiilor, la umiditate si alti factori externi.

In plus, in functie de nevoi, un consultant din magazin iti poate oferi cea mai buna solutie, alaturi de  stabilirea celui mai bun proiect de montaj, astfel incat sa te bucuri la maximum de beneficiile aduse de modelul de care esti interesat.

Un panou solar inseamna si o investitie de lunga durata. Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, poti fi sigur ca vei economisi sume considerabile la facturi, dar ca vei ajuta si la protectia mediului inconjurator. Instalatiile unui panou solar pentru apa calda sau nepresurizat functioneaza chiar si pe timpul iernii, la temperaturi de minimum -20 de grade Celsius.

Iata cateva dintre avantajele de a alege un astfel de panou:

  • amortizarea investitiei in maximum 2 ani
  • instalare rapida, in maximum 3 ore
  • randament ridicat in incalzirea apei sau a casei/ in producerea energiei electrice
  • functionarea indiferent de anotimp si temperatura
  • nu necesita investitii dupa montaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *