Cum ne transforma social media ? -Ni se cuvine totul –

De multe ori vad in jurul meu oamenii care au asteptari prea mari, oameni care vor sa afiseze un statut si o viata de vedeta. Oamenii pentru care daca nu isi pot permite ultima haina de la Mall viata devine nasoala. Uitandu-ne mereu in sus putem evolua, insa ne putem rupe si gatul in acelasi timp sau putem cadea in canal. In canalul in care miroase a false impresii despre noi, despre statutul nostru, despre cine suntem cu adevarat si despre ce ne dorim sa afisam in fata lumii. 

Viata de star este tot viata, insa cu mai mult sclipici

Oamenii vor sa apara la tv, in ziar pentru ca vor sa fie admirati, apreciati, invidiati, etc. Oamenii vor sa fie vedete pentru sentimentul de superioritate pe care il au dupa ce sunt priviti cu admiratie de altii. Insa viata NU o traiesti pentru altii, bucuria autentica nu o traiesti prin haine, ci prin momente. As da toti banii pe sentimente si clipe frumoase.

Instagramul in Romania

dar si in alta parte ne forteaza sa facem poze frumoase ca sa dam frumos. Chiar daca noi azi suntem tristi nu vom pune pe instagram o stare…asa cum suntem noi, ci vom face o poza frumoase cu un drum in care vom trece un citat. Acel citat nu il vom gandi noi, ci il vom colia de undeva, Traim tot mai mult intr-o bucla in care imitam ca este frumos totul. Instagramul este ca o realitate paralela cu viata noastra, in care ne „vindem” exact asa cum suntem. Iar tu care admitiri acele frumoase fete pe pe instagram sa ai in vedere ca acel zambet nu este decat pentru poza. In realitate sunt si ele somnoroase, nervoase, plictisite si cu durere de cap.

Despre ce e acest articol

despre falsitate. Despre minciuna care ne-o spunem si noua. Despre faptul ca online-ul ne „obliga” /educa sa o credem si noi 100 %

Sursa foto: freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *