Cum sa fiu un proprietar bun ( P)

Sibiul este un oras minunat, un oras preferat de multi romani care vor sa locuiasca intr-o zona frumoasa, mai aproape de munte, mai aproape de natura. Oferta de vanzare apartamente Sibiu  este una destul de vasta, lucru confirmat de agentiile care se ocupa de imobiliare.

La si mai mare cautare decat casele sunt apartamentele, mai ales cele noi. Sunt multe apartamente noi Sibiu  dorite de o multime de proprietari sau chiriasi.

Daca vrei sa vezi oferta de vanzare case Sibiu, sau daca vrei sa vezi ce apartamente noi  sunt scoase la vanzare in Sibiu, ia legatura cu agentia imobiliara NewConceptLiving. Agentii de aici iti vor arata cele mai noi si mai frumoase proprietari.

Daca insa nu vrei sa cumperi apartamente noi in Sibiu sau case, ci sa le inchiriezi, te pot ajuta tot cei de la NewConceptLiving. Toate detaliile le gasesti pe site.case_sibiu

In cazul in care esti proprietarul unui apartament sau al unei case si respectivul imobil este dat in chirie, trebuie sa fii un proprietar bun pentru a-ti pastra chiriasii pentru cat mai mult timp. Iata ce trebuie sa faci:

  • Stabileste inca de la inceput toate conditiile pe care trebuie sa le respecte chiriasii;
  • Stabileste inca de la inceput data la care trebuie platita chiria, ce se intampla cand se intarzie cu banii, etc;
  • Vorbeste frumos cu chiriasii de fiecare data;
  • Rezolva rapid toate problemele care apar si care nu sunt din vina chiriasilor;
  • Renoveaza apartamentul macar o data la 3-4 ani;
  • Permite-le chiriasilor sa-si amenajeze apartamentul asa cum isi doresc;
  • Nu veni in vizite fara sa anunti;
  • Nu cere sa verifici saptamanal apartamentul;
  • Cumpara in apartament inca de la bun inceput toate electrocasnicele necesare.

Acestea sunt lucrurile care imi trec acum prin minte. Cred ca ele sunt importante si trebuie respectate. Eu personal, cat am stat cu chirie am avut noroc de proprietari buni. Am auzit insa si cazuri mult mai neplacute decat ale mele.

Daca vrei sa iti gasesti cat mai repede chiriasi, ia legatura cu cei de la NewConceptLiving, iar daca vrei sa fii un proprietar bun, tine cont de cele amintite mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *