Nicolae Guta imbracat in rapper si Mihai Morar in manelist

Dupa tiganizarea definitiva si irevocabila a trustului PRO prin telenovelele difuzate pe ACASA si acum prin comedia State de Romania, a venit randul si celor pe care ii admiram candva sa se vanda pentru audienta.
Este vorba de Mihai Morar( Radio ZU e smecherie ) care il introduce pe Guta la el in emisiune precum calul Troian. Cica sa faca misto de bascalie, da de unde….? Scopul este unul singur sa faca audienta. E trist sa vad aceste non valori promovate asa de dupa visin, de un tip ce se crede, se pretinde si se vrea la un anumit nivel intelectual.

Guta ne vorbeste despre politica si despre maneaua pentru Basescu(ca sa vezi unde a ajuns batalia pentru putere) si ne spune ca presedintele reales nu sufera de el.

Poate ca el nu sufera de el, dar noi cu siguranta suferim dupa mizeria lasata in urma de clasa politica. Ma doare sa stiu ca sunt romani ce azi la sfarsit de 2009 cumpara paine pe caiet, iar tinerii ce au murit la revolutie sperau ca libertatea le va aduce si un trai mai bun……….Degeaba.

Un comentariu

  1. E bine ca oamenii se mai gandesc si la altele in aceste vremuri cu adevarat de criza prin care trecem. Mult succes in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *