Concert BUG Mafia 16 Decembrie 2009 + Poze

Baietii de la Bug Mafia au concertat miercuri 16 Decembrie in Bucuresti dupa 10 ani. In deschidere au fost Grasu XXL, Maximilian si baietii de la Agresiv la butoane(in timpul show-ului lui Grasu)

Nu pot sa spun ca am fost impresionat, poate decat de pasiunea aratata de Tataee pentru a canta. Tehnica a ramas la fel, munca asidua pentru repetitii nu am vazut-o…..piese noi nu am auzit. Stiu doar ca baietii au promis pentru anul ce vine ca  isi vor face aparitia pe piata muzicala cu doua albume noi, dintre care unul „ne va surprinde”.

Publicul era format in mare parte din fanii baietilor de acum 10 ani, multi dintre ei facandu-si acum aparita cu sotiile. Din acest motiv unii au stat  cuminti pe scaune, ceea ce a fost un pic neplacut pt baieti, care asteptau un public incendiar. Au fost, estimez eu, in jur de 3000 de oamenii, in consecinta toti au primit cd-ul „Viata noasta Vol 2”. Uzzy pe la final cand era amatit de alcool si „fum” isi intreaba colegii : ” mai sunt ma multe”(nr piese)

Una peste alta a fost un concert OK, cu toate ca asteptam mai mult de la „veteranii” din Pantelimon. Va atasez in continoare cateva poze realizate de mine:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *