(P)Mrfinance.ro- platforma care iti raspunde la intrebari

Toata ziua auzim discutandu-se despre banci, Robor, Euribor, credite, dobanzi si multe alte lucruri. Desi, la prima vedere avem impresia ca stim, daca cineva ne-ar pune sa explicam semnificatia termenilor de mai sus, este posibil sa ne blocam. Daca nu avem in spate o educatie financiara minima, nu vom intelege niciodata cum functioneaza anumite aspecte ce tin de credite bancare sau nebancare, care este diferenta intre un card de credit si unul de debit si asa mai departe. Mai mult, pentru ca tine tot de finantele noastre, nu vom sti niciodata de ce unii furnizori de utilitati au un pret mai mare si altii au unul mai mic sau de ce a face o asigurare la o anumita firma este mai convenabil decat la o alta firma. Sunt aspecte pe care nu le invatam in scoli si, daca nu am terminat o facultate de profil, nu vom intelege termenii specifici si implicatiile acestora. Si nu este un lucru pe care sa il luam in gluma.

Spun asta deoarece a nu stii unde sa apelezi, unde sa iti investesti bani, de unde sa iei un credit fara dobanda sau unde sa faci o asigurare iti poate afecta serios bugetul si te poti trezi ca ai pierdut mai multi bani decat era necesar sau, mai rau, ai intrat in faliment. Dar, mai exista o speranta pentru cei care chiar isi doresc sa invete ce inseamna anumiti termeni si vor sa aiba puterea de a alege ce este mai bun pentru ei atunci cand vine vorba de prorpiile finante.

Acestia pot apela, cu incredere, la platforma mrfinance.ro. Informatiile pe care aceasta platforma financiara vi le aduce la cunostinta sunt ideale pentru cei care nu cunosc anumiti termeni sau lucruri utile. Totul este prezentat intr-un mod foarte simplu, astfel incat oricine sa inteleaga ce inseamna, de exemplu, un credit, ce presupune acesta, ce avantaje si dezavantaje aveti si asa mai departe. Mai mult, pe mrfinance.ro puteti face comparatii intre toate institutiile care va ofera credite bancare sau nebancare, intre furnizorii de utilitati, tipurile de carduri sau asiguratori si asigurari. Informatiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *