(P)Blefaroplastia laser – operatie care reda tineretea pleoapelor

În majoritatea cazurilor, noi, ca oameni, tindem să aspirăm spre perfecțiune. Ne dorim să arătăm cât mai bine și, dacă este posibil, să nu îmbătrânim niciodată. Timpul, însă, nu stă pe loc, ci el se scurge mai repede decât ne-am dori sau ne-am fi imaginat. Dar ce se întâmplă cu pielea noastră odată cu trecerea timpului? Este afectată aceasta și de timp, ci nu doar de alți factori externi, precum mediul înconjurător, razele soarelui, praful sau chiar aerul? Are timpul vreun efect asupra pielii noastre? Contribuie acesta la îmbătrânire? După cum poate ți-ai și imaginat, răspunsul este cât se poate de pozitiv. Altfel spus, timpul este factorul nepalpabil care influențează și afectează elasticitatea pielii noastre, dar și frumusețea, respectiv strălucirea.


Dacă ar fi să ne întoarcem în secolul trecut, cu siguranță am putea afirma faptul că nu există soluții pentru a remedia acest aspect. Dacă am trăi în trecut, am putea spune, de asemenea, că timpul lasă amprente asupra pielii și întregului nostru corp. Da, timpul aduce odată cu trecerea lui schimbări, dar, din fericire, în secolul XXI, aproape tot, dacă nu tot, este posibil.
Ești curios/curioasă să descoperi mai multe? Ți-am atras atenția? Te-am făcut să îți dorești să aflii care este, de fapt, treaba cu pielea și trecerea timpului? Care e legătura dintre ele și cum pot fi remediate aceste urme vizibile?

Prea puțin preferă să lase neacoperite acele părți ale feței afectate, într-un fel sau altul, de trecerea timpului. Persoanele încadrate într-o anumită categorie de vârstă, vor știi prea bine despre ce vorbesc. Procesul de îmbătrânire este de neoprit. Dar efectele vizibile? Se pot rezolva? Mai există o singură întrebare: Cum putem acoperi aceste semne? Le putem ascunde pur și simplu?

Eu aș opta pentru o variantă care să mă satisfacă pe un timp mai îndelungat și, tocmai din acest motiv, nu, nu voi face referire la produsele cosmetice, ci mă voi raporta la metode definitive de corectare a urmelor lăsate de trecerea timpului.

Datorită evoluției și tehnologiei care atinge cote din ce în ce mai performante, chiar și aspectele vizibile de îmbătrânire pot fi reduse. În acest sens, ca element în cadrul serviciilor de înfrumusețare, a apărut operatie blefaroplastie laser, o procedură realizată pe baza unor intervenții cu laserul, care își propune să acorde atenție și pleoapelor. Trebuie să recunoaștem că acestea, cel mai adesea, sunt neglijate, însă nu arată estetic, mai ales odată cu trecerea timpului. Atât ca femeie, cât și ca bărbat, trebuie să fii prezentabil, indiferent de vârsta pe care o ai. De aceea, îți recomand să apelezi la medici specialiști, cu experiență în domeniu. Rezultatul? S-ar putea să rămâi mai mult decât surprins de diferențele evidente. S-ar putea să te uiți în oglindă și să schițezi un zâmbet, deoarece, în sfârșit, ai reușit să acoperi ceea ce pentru tine nu era estetic.
Dacă până în prezent ți-ai făcut griji cu referire la efectele pe care timpul le are asupra ta, eu vin astăzi să îți spun că prin inovație și muncă continuă în acest domeniu, se poate! Alături de medici specializați în domeniu, chiar se poate! foto: freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *