parchet-laminat-12mm

Motivatia psihologia a cumparaturilor, chiar si la parchet

Achizitia de produse tine in mod clar si de cultura, alegerile noastre sunt inspirate de modul in care am fost crescuti sa cumparam; indiferent ca ne referim la Parchet laminat 12mm, la o casa sau la masina. Facem totul fix la fel si alegerea achizitiei este legata de modul in care am vazut noi ca se cumpara in familia noastra.

Ce spune decizia de cumparare desore personalitatea noastra ?

Sunt multi oameni care aleg sa cumpere muuult si ieftin, iar de cele mai multe ori acest lucru nu reprezinta o economie, ci o cheltuiala. Daca ne referim la haine vom intelege ca o camasa de 50 de lei nu o vom purta mai mult de o vara. Dar asa cum spuneam in debutul articolului totul este legat de formarea personalitatii si de copierea unor tipare pe care le vedem in familia noastra. Daca tatal tau cumpara de la magazinul de bricolaj parchet de 6mm pentru ca e la prmotie si e ieftin la fel vei face si tu doua dezci si cinci de ani mai tarziu.

Vei cumpara tot ce este mai ieftin, asta in cazul in care nu ai dat un „tun” economic peste noapte si iti doresti sa pari cu muuul mai mult decat ai fost vre-o data. In schimb daca inveti din familie ca produsele de calitate au o durata de viata mai lunga ( asa cum este cazul cand vorbim de Parchet laminat 12mm ) si ca nu trebuie sa ne facem grinji pentru montarea lui intr-o camera sau un hol cu trafic intens vom aprecia aceste valori si se vor reflecta in alegerile tale. Prin exemplul cu achizitia de orice natura si cu exemplul cu parchetul nu vreau sa spun alceva decat ca suntem extrem de mult influentati de familie, chiar si in cele mai banale lucruri. Copiii copiaza totul; expresii comprtamente, atitudini, modalitati de reactie si raportare la lume si autoritate. Din aceste motive lupta cu noi insine pentru a scapa de anumite sabloane de comportament poate fi extrem de dificila si poate reprezenta o provocare si o adevarata bataie de cap.parchet-laminat-12mm

Parchet laminat 12mm – motivatia alegerii

Atunci cand am luat decizia de a renova casa in care locuiam – destul de veche si dotata cu dusumea, sobe, etc am fost constient ca voi alege un parchet de buna calitate. Aici oferta este destul de variata de la un magazin la altul si chiar pentru achizitia unui simplu parchet laminat 12mm a trebuit sa ma documentez cateva zile. Am exclus din start varianta de a achizitiona cel mai ieftin parchet; am inteles de specialisti ca este destul de greu de montat, „sare” daca nu are imbinarile perfect realizate si ulterior iti poate da mari batai de cap. Intr-un final am ales un Parchet laminat 12mm despre care am inteles ca are cel putin trei straturi stabile care asigura o durabilitate ridicata, iar stratul de la  suprafata este acoperit cu o pelicula protectoare ce ii asigura o durata de viata crescuta, iar intr-un final stratul de stabilizare inferior tratat impotriva umezelii protejeaza placa.

Pot sa spun ca dupa sapte ani de cand am montat parchet laminat 12mm nu am avut probleme cu el.

Foto sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *