Aparate frigorifice incorporabile- solutii si idei

In momentul in care cautam aparate frigorifice incorporabile este clar ca avem in minte o schimbare de design in caminul nostru sau poate cine stie sunte nococosii castigatori ai unui bilet la loto si ne-am luat o casa noua cu banii jos.  O varianta ceva mai realista pentru achizitia de mai sus este un credit pe doua zeci si cinci de ani la o banca 😀 situatie in care va compatimesc. Cu toate acestea achizitionarea unor aparate frigorifice incorporabile reprezinta o idee inspirata si de care sunt convins ca veti fi foarte multumiti. Personal am optat pentru ea in urma cu trei-patru ani si chiar daca au costat ceva mai multe aceste aparate frigorifice incorporabile pot sa spun ca nu imi pare rau absolut deloc.

Avantajele achizitionarii unor Aparate frigorifice incorporabile

Realizarea unui design unitar in intreaga bucatarie

Mascarea obiectelor frigorifice, astfel incat sa nu stie toata lumea unde ne tinem noi anumite produse

Aparate frigorifice incorporabile
Aparate frigorifice incorporabile

Realizarea unei economii a spatiului – in varianta in care am lucrat cu un designer care se pricepe cu adevarat si astfel transformam spatiul avut la dispozitie.

De unde cumparam aparate frigorifice incorporabile ?

Aparate frigorifice incorporabile pot fi achizitionate atat prin intermediul unor magazine de specialite ce ofera atat produse de mobilier ce sunt concepute in acord cu spatiul dvs cat si cu reprectivele aparate – indiferent ca vorbim de plite electrice sau aparate frigorifice.  Am observat ca sunt chiar firma ce ofera atat mobila cat si produsele electrocasnice incorporabile – serviciu complet, cu alte cuvinte.

Daca pana nu de mult fiecare isi vedea de afacerea lui, acum se pare ca sunt tot mai multi oameni de afaceri ce au inteles nevoia unui bussnis integrat in raport de nevoile clientului si de miscarile din piata.

In cazul in care oferta unui astfel de magazin nu va satisface sau nu ati gasit unul care sa va conceapa atat mobila cat si aparate frigorifice incorporabile atunci va ramane solutia sa parcurgeti dvs urmatoarele etape: gasiti un designer care sa „deseneze” schita mobilei, alegeti aparatele electrcasnice ( notati dimensiunile exacte ) si realizati totul la comanda. In acest fel este posibil sa va coste chiar si mai putin decat in cazul colaborarii cu o firma de specialitate.

Ce tip de mobilier sa aleg ?

Probabil va puneti intrebare ce tip de mobilier sa alegeti atunci cand va redesenati bucataria si ii oferiti o noua identitate, atat prin aparatele electrocasnice achizitinate cat si prin design culoare sau tipul de mobilier sau material folosit. Personal sunt adeptul echilibrului; atat din punct de vedere cromatic cat si conceptal. Alegeti un sigur stil in toata casa – iar bucataria trebuie sa se integreze conceptulu general. La randul ei bucataria trebuie sa aiba piese intr-un sigur stil, iar culorile trebuie sa fie complementare. Atunci cand vine vorba de materialul folosit pentru mobila de bucatrie cel mai uzual material folosit este PAL-ul. Personal va sfatuiesc sa alegeti un pal ceva mai gros ( prferabil 18 ) iar daca sunteti adeptii schimbarilor va sgatuiesc sa aruncati un ochi si la mdf. Acesta din urma este un material mult mai versatil, permite vopsirea si cred ca este mult mai potrivit pentru integrarea unor aparate frigorifice incorporabile.

Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *