(P) Patru mituri despre casele de amanet

Nu exclud niciodata posibilitatea de a merge prin amanete, atunci cand vreau sa cumpar aur. Sunt de multe ori multumita de preturi si nu vad de ce nu as merge intr-un amanet cand vreau sa cumpar aur. Insa, recunosc faptul ca am mers in amanet si pentru a vinde aur. Cei de la Amanet A.G.S. au preturi foarte bune. Daca esti curios, intra pe Casa-Amanet.com.
Mai departe, vreau sa iti vorbesc putin despre o serie de mituri care au legatura cu amaneturile.
Un prim mit tine de pretul bunurilor din amaneturi. Multe persoane sunt de parere ca preturile sunt cam la fel peste tot, in toate amanetele. Ei bine, in realitate insa, lucrurile stau diferit. Fiecare amanet isi stabileste preturile in functie de propriile criterii. Acesta este si motivul pentru care multe persoane recomanda sa incerci la mai multe amaneturi atunci cand ai nevoie de astfel de servicii.
Un alt mit legat de amaneturi e faptul ca acestea sunt pline de bunuri furate. Este foarte adevarat faptul ca cel mai mare risc la care se supun casele de amanet e acesta. Din acest motiv ti se va cere un act de identitate cand vrei sa lasi un anumit obiect in amanet. In casele de amanet se aduc destul de multe bunuri furate, insa, nu atat de multe pe cat se crede.
Tot un mit e faptul ca din casele de amanet, produsele care sunt vandute sunt de proasta calitate. Total neadevarat. Cele mai multe persoane amaneteaza lucruri perfect functionale, lucruri de valoare (laptop-uri, bijuterii de lux, ceasuri de lux, etc.). Multi amaneteaza pentru ca au nevoie urgenta de bani, nu pentru ca vor sa scape de un bun defect.
Multi cred ca in orice amanet pot amaneta cam orice bun mai valoros. Ei bine, nu e asa. Casele de amanet sunt libere sa aleaga ce bunuri primesc drept garantie pentru suma de bani data persoanelor doritoare.
Cam acestea sunt cele mai interesante mituri legate de casele de amanet.
Daca si tu vrei sa amanetezi, mergi la Amanet A.G.S. si te vei bucura de cele mai bune preturi.

Sursa: Comunicat de Presa / Advertorial

Un comentariu

  1. Bun articol, intr-o tara care se afla intr-o continua perioada de instabilitate, acest tip de afacere avanseaza puternic pe piata romaneasca dat fiind faptul ca tot mai multi romani nu-si mai pot plati facturile. Este bine de stiut ca unele amanete platesc mai bine decat altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *