Master-tech.ro, liderul cantaririi industriale si exacte (p)

master tech
master tech

Cantarul era vechi. Platforma din lemn de stejar suportase sute de camioane incarcate cu grau, tarate, fructe si legume care plecau si veneau de la ferma catre depozitele de fructe si legume din tara sau din afara catre ferma si spre piete. Cerealele care erau livrate la export reprezentau mandria agricultorilor din asociatie. Boabele mari si aurii de grau si gustul inegalabil determinasera strainii sa cumpere grau romanesc. Ei au marturisit ca si porumbul are dulceata romaneasca inegalabila.
Coada de la cantar era interminabila. Conducatorii auto erau epuizati de traficul rutier infernal, fiind obligati sa astepte ore intregi pentru a li se cantari marfa.
– Coada mai rau ca la vama! Cata neglijenta fata de partenerii de afaceri, spuneau cu nemultumire oamenii.
Venisera din toate statele Europei sa duca in tarile lor cartofi, mere si cereale romanesti si se impotmolisera aici. Ba cand un tir greu a tras pe platforma antica, scandurile au inceput sa scartaie si colosul sa se scufunde. Acum nu mai aveau cantar, trebuia sa suporte reparatia masinii clientului si sa plateasca penalitati pentru neindeplinirea sarcinilor din contract.
-Master-tech.ro a rostit cineva providentialul nume, aduce si instaleaza cantarul relocabil la fata locului. Este suficient sa sunati la 021 424.04.73, numar cu tarif normal
si puteti avea cantar auto relocabil robust. Va garantez ca si un tanc sau un avion poate trece pe platforma si nu se intampla nimic! Se poate livra rapid cu un camion gabaritic. Asamblarea modulelor se poate face cu o macara de maxim 12,5 t. Ca sa nu mai treceti niciodata prin situatia dramatica de astazi, alegeti cantarul auto din beton CW. Calea de rulare plina, fara suruburi, capace sau imbinari necesita aproape “zero costuri de intretinere”, spre deosebire de alte dispozitive de cantarire. Domeniile de activitate in care este utilizat va garanteaza ca nu se va prabusi sub greutatea care o cantareste niciodata.
Cu ajutorul lui, mii de comercianti din tara cantaresc materiale de constructii, piatra, balast, fier vechi. Fundatia solida cu rampe din beton armat nu se va prabusi niciodata, iar platforma de cantarire poate fi usor intretinuta fiindca montarea in exterior a celulelor de cantarire asigura curatarea relativ usoara a acestora si verificarea fara eforturi. Cunoscatorul a pledat cu argumente pentru acest cantar auto relocabil:

  1. poate fi amplasat oriunde, chiar si in camp
  2.  pneurile au asigurata aderenta datorita betonului
  3. componentele metalice au protective anticoroziva
    dilatatiile termice nu se prod, prin urmare nu afecteaza nici platforma, nici dispozitivul de cantarire.

Atunci, asociatii s-au gandit ca daca tot apeleaza la specialistii de la Master-tech.ro pentru montarea unui cantar auto relocabil, sa cumpere si cantare industriale pentru sere si halele de productie.
Nu este gresit sa ai o evidenta clara a marfii, sa o cantaresti de doua-trei ori. Bine ar fi fost ca in timp, in unitate sa existe cantare de 300, 600, 1500, 2000 sau 3000 de kilograme avand componentele fabricate in UE, aparate care masoara greutatea realizate cu responsabilitate maxima.
Acum, cererile la export sunt in crestere, de cand cantarele nu se mai prabusesc sub masinile incarcate si oamenii nu mai asteapta la coada sa afle ce cantitate trebuie sa plateasca…

Articol PUBLICITAR

Sursa: Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *