„Minunea” lui Ontanu

In sectorul 2 s-a nascut o minune….eu ii spun „minunea” lui Ontanu. Desigur minunea este asa intr-un sens ironic…..Despre ce este vorba: primarasul de la sectorul 2 a facut o fantana in spatele pietei Obor, iar aceasta a devenit loc de pelerinaj….sute sau chiar mii de oameni vin aici in fiecare zi sa-si faca rezerve de apa plata.

De aici putem intelege doua lucruri: ca apa „potabila” de la robinet este o mizerie si oamenii prefera sa care prin tramvai apa de la „Fantana lu` Bucur” decat sa bea apa acea naspa

2: oamenii nu mai au nici macar bani de apa plata si au inceput sa faca miscare…de nevoie nu de placere :))

Una peste alta este un lucru bun: sfatul meu este sa mai faceti astfel de proiecte pentru ca distrugerea pietei obor s-a dovedit o afacere proasta pentru bucuresteni, dar buna pentru primarie.

Cine mai vinde in piata? bisnitarii care au preturi ca la supermarket si taranii de profesie…..adica tot niste bisnitari dar mai putin colorati.

11 comentarii

 1. Ai dreptate ca e un lucru bun ideea primarului cu fantanile astea de mare adancime. Asa avem si noi de unde sa luam apa de baut, ca mizeria aia de la robinet e boala curata. Am citit ca o sa mai faca si prin parcuri.

 2. Ce legatura are cu piata Obor ? A fost modernizata, e curat, vin tarani adevarati acolo care isi vand produsele proaspete.
  De ce va place sa va legati de oameni care chiar fac treaba la primarie ?

 3. in obor nu e cum zici. sunt tarani, nu bisnitari, acele specii de oameni au disparut de mult.

 4. Recent am mers in Piata Obor si n`am mai vazut nici un „colorat”, cum spui tu, iar preturile sunt chiar mici in comparatie cu alte piete.

 5. Totusi nu sunt de acord cu ce spui despre PIata Obor. N-am vazut decat tarani adevarati in Piata. Iar preturile sunt cu adevarat mici.

 6. Nu prea isi au loc ironiile „primaras” si ” loc de pelerinaj” serios acum, nu ai cu ce sa il denigrezi pe Ontanu si adaugi aceste ironii ? Macar Ontanu face ceva bun vizibil….

 7. Ai dreptate , ideea cu fantanile este una foarte buna , mai ales ca domnul primar Ontanu intentioneaza sa amenajeze alte 10 fantani in sectorul 2 .O initiativa destul de buna zic eu , tinand cont ca apa de la chiuveta este tot mai putin potabila , sa nu mai punem la socoteala faptul ca multi nu au posibilitati prea mari, se vor putea bucura si ei de apa de calitate .Cat despre ce ai spus tu ca ai vazut in Piata Obor , imi permit sa te contrazic ,nu am vazut decat tarani adevarati, iar preturile sunt cu adevarat mici .

 8. Salutare,
  Am eu impresia sau aici sunt comentatori de profesie …..::D
  ps: cat se plateste?

 9. E un lucru bun ideea primarului cu fantanile astea de mare adancime. Asa avem si noi de unde sa luam apa de baut, ca mizeria aia de la robinet e boala curata. Am citit ca o sa mai faca si prin parcuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *