MDF Vopsit-solutia pentru un mobilier modern

mdf vopsit
mdf vopsit

De ceva timp am inceput sa am preocupari legate de amenajarile interioare, tinand cont de faptul ca mi-am renovat casa. Astfel ca am inceput sa caut solutii pentru o mobila moderna, care sa permita realizarea unui design inedit si, mai mult decat atat, sa o pot face “ca noua” si peste 5 ani. O misiune cam dificila, nu? Din fericire, am gasit un produs a carui utilizare in fabricarea de mobila a crescut in ultima perioada si anume MDF-ul vopsit.

Denumirea de MDF este un acronim de la medium density fibreboard, in traducere libera – placa din fibre de lemn cu densitate medie. In comparatie cu PAL-ul, granulatia particulelor din componenta este mai mica si densitatea mai mare. Cuplate cu un proces de vopsire corect, aceste calitati garanteaza rezistenta in timp a fronturilor din MDF vopsit.
Mobila dumneavoastra reprezinta o investitie, iar materialele de calitate isi castiga superioritatea datorita durabilitatii.
In procesul de vopsire piesa in executie este slefuita, ii este aplicat un strat de izolant, apoi un strat de grund, este slefuita din nou, apoi vopsita si lacuita. In functie de finisajul mat sau lucios, este apoi trecuta printr-un proces de polish.
Parcurgerea acestor pasi are ca rezultat un produs finit rezistent, uniform si inainte de toate, frumos.

Mobila moderna din MDF Vopsit

Fronturile din MDF vopsit au o mare versatilitate; se poate crea mobila cu design modern, captivant sau mobila cu design clasic realizata cu fronturi frezate in diverse moduri.
Posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de culori inseamna ca mobila dumneavoastra se poate integra armonios in spatiul ales.

Te-ai plictisit de mobila veche din MDF? Nicio problema, o vopsesti!

De foarte multe ori se intampla sa ne plictisim de mobila, astfel ca ne apucam sa o mutam prin casa-sotii stiu cel mai bine , dar ce ar fi daca am vopsi mobila si aceasta ar fi ca noua?

Daca avem mobila din PAL acest lucru nu este posibil, dar daca am cumparat mobila din MDF vopsit, raspunsul este da, o vopsim si o schimbam total.
Cu timpul, decorurile pot deveni monotone. Nu si in cazul mobilei executate cu fronturi din MDF vopsit. Aceasta isi dovedeste si mentine valoarea, fronturile putand fi demontate si revopsite in orice alta culoare.

Unde gasim mobila din MDF de calitate si unde o putem vopsi? 

Va recomand cu toata caldura echipa de la Next Front, alaturi de care am lucrat si personal am fost foarte multumit.

Putem vopsi orice culoare din paletarele RAL, NCS  sau orice culoare pe care o doriti. Avem nevoie de o mostra pentru a identifica formula pentru vopsea, pe principiul ca pentru orice proiect exista si nuanta potrivita. – Adrian SIMIONESCU, Director Next Front.

Ei va ofera  serviciul de vopsire a mobilei MDF la o fractiune din costul inlocuirii mobilei.De asemenea, zgarieturile superficiale pot fi eliminate prin polish, redand aspectul de nou. Durabilitatea, aspectul si varietatea MDF-ului vopsit il recomanda ca pe un material superior in industria mobilei.

 Telefon: 0724242626  / 0749100434

Mail: office@nextfront.ro

www.nextfront.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *