ceasuri_magazin

O lectie de punctualitate cu ajutorul magazinului Ceasmania (P)

Ai cumva un iubit care mai tot timpul intarzie la intalnire? Nu-i tine discursuri moralizatoare, pentru ca pisalogeala si atitudinea de soacra sunt contraproductive! Incearca mai bine o metoda pedagogica: da-i de inteles ca punctualitatea lui lasa de dorit cumparandu-i un ceas! Cuuum, nu stii de unde?

ceasuri_magazin
ceasuri_magazin

Bineeee… Da tu fuguta la Piata Unirii, treci de Dealul Patriarhiei si da coltul, acolo unde incepe Bulevardul Regina Maria. In acel bloc se afla Ceasmania, cel mai grozav magazin de ceasuri din Bucuresti. Vei putea admira acolo mii de modele ceasuri de tot felul (ba chiar si diverse accesorii pentru acestea – curele şi nu numai), si toate „de firma”: ceasuri dama, ceasuri barbati, ceasuri pentru copii, ba chiar si chiar ceasuri unisex. Si sa nu uitam curelele si alte accesorii! Toate acestea au un design elegant si sunt rezistente la apa, la socuri si la oxidare! Si, in plus, de aici poti sa-ti cumperi si pentru tine bijuterii dragute care, desi sunt ieftine, sunt cat se poate de faine! Zau ca merita sa bati drumul pana acolo, pentru ca orice bijuterie si orice ceas achizitionat de la Ceasmania este un cadou pretios care va avea intotdeauna si valoare sentimentala, mai ales atunci cand e daruit din inima.

Daca nu te-ai hotarat ce ceas sa achizitionezi pentru tine sau pentru iubitul tau, ce-ar fi sa-i iei un Tissot?

Acest brand din Tara Cantoanelor merita tot respectul! Au ceasuri barbatesti si de dama. Compania a fost fondata in anul 1853 de catre doi ceasornicari elevetieni: Charles Felicien Tissot si fiul acestuia, Charles Emile. Datorita calitatii produselor sale, compania Tissot a primit numereoase premii inca de la sfarsitul secolului al XIX-lea, iar in anul 1900 a asigurat cronometrarea oficiala unul dintre primele Mari Premii de automobilism – cel al Parisului! Si de atunci incoace, Tissot asigura cronometrarea pentru numeroase competitii sportive, unde fiecare secunda conteaza. Mai mult ca sigur ca iubitul tau va intelege aluzia!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *