Prelungeste durata de functionare a hoverboard-ului ferindu-l de apa

Noile variante de transport individual, realizate prin intermediul unor tehnologii performante, de ultima generatie, atrag tot mai multi adepti, atat din randul copiilor, fascinati de tot ce este nou, cat si din randul adultilor, care intrevad cu ajutorul acestora atat latura lor distractiva, relaxanta, cat si cea practica, utila, menita sa inlocuiasca in anumite situatii transportul in comun sau cel cu autoturismul propriu, atunci cand traficul urban devine infernal la orele de varf.

De aceea, pe fiecare detinator al acestor jucarii inteligente, precum hoverboard, trotineta electrica, hoverkart etc, trebuie sa-l preocupe buna functionare a lor, pentru a se putea bucura de beneficiile lor cat mai mult timp, avand in vedere ca vorbim despre produse de inalta calitate, cu preturi rezonabile, dar cu siguranta nu ne este la indemana inlocuirea lor imediata cu altele noi, la prima defectiune.

In acest sens, respectarea instructiunilor din cartea tehnica a acestor gadget-uri va fi esentiala pentru prelungirea duratei lor de buna functionare. De exemplu, in cazul unui hoverboard, alaturi de incarcarea corecta a bateriei, este foarte important ca aceasta jucarie inteligenta sa fie protejata de apa, care ii poate produce defectiuni serioase.

Apa intrata in hoverboard poate determina defectarea placii de baza a gadget-ului si in functie de cantitatea acesteia poate produce scurtcircuite la anumite componente. Astfel, vei constata fie ca hoverboard-ul va functiona haotic, pentru ca nu mai preia corect comenzile sau acesta se va bloca complet. Pentru a preintampina asemenea situatii nedorite, cu efecte negative asupra functionarii hoverboard-ului, este recomandat sa eviti contactul apei cu jucaria ta inteligenta. Daca insa acest lucru se intampla, trebuie sa iei masuri in cel mai scurt timp.

In situatia in care a patruns apa sau alt lichid in hoverboard, trebuie sa-l intorci imediat cu fata in jos, pentru ca apa se scurga si pentru ca aceasta sa nu ajunga la componentele din interiorul carcasei. De asemenea, daca apa a fost varsata peste hoverboard cand acesta se afla la incarcat, masura rapida pe care o ai la indemana este sa-l scoti din priza si apoi sa-l intorci cu fata in jos.

Dupa aceste masuri, procedeaza la stergerea lui amanuntita, dupa care trebuie lasat sa se usuce bine, cel putin o zi, in care sa nu fie folosit sau incarcat deloc. Tot pentru protejarea hoverboard-ului, evita sa-l utilizezi pe vreme ploioasa sau sa treci cu el prin portiuni umede sau balti. Daca totusi nu poti renunta la o astfel de plimbare nici in cazul unei vremi umede, atunci opteaza pentru un penny board, cu care sigur nu vei intampina astfel de probleme, ploaia nu-l va afecta in niciun fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *