La radio…la Pro Fm cu Gheorghe si Greeg

bogdan n profmIMG_6140_tn

Am fost invitat vineri in studio „la radio”  Pro FM, in matinalul cu Gheorghe si Greeg. Ideea este ca ascult radioul de cand ma stiu…iubesc aceasta lume. Am ascultat toate statile de radio de la noi si le ascult si acum, insa pe ProFM am zabovit destul de mult.

In vremea liceului eram atent la toate concursurile de pe radio, astfel ca am castigat numeroase premii de la radio. Imi placea cel mai mult cand ajungeam acolo; imi doream sa fiu tot mai aproape de aceasta lume. Ma bucuram sa merg la sediu. Am castigat de la radio Pro FM chiar si cartele mea de telefon mobil, astfel ca de atunci am telefon mobil. Daca va intrebati ce este cu acel tricou din poze, raspunsul este simplu: Este un tricou castigat de mine cu sigla Profm acum multi ani. Am pastrat tricoul ca amintire si il folosesc la alergat 😉

Cum a fost la radio cu Pro Fm ?

Oamenii sunt super de gasca si asa cum spunea si Camelia ( ascultatoarea care a fost cu mine in emisie alaturi de cei doi dj ) ne-au primit ca si cum ne stiam de o viata 😉 Am ras, am mers la tigara, am vazut cum arata studioul lor, softul de emisie. Am inteles ca in ciuda faptului ca cineva le pregateste cateva idei de subiecte, ei spun tot ce le trece prin cap. In schimb, Gheorghe e nebun rau; se urca pe mese, sta cu picioarle pe sus, e natural si asta se vede. Am ales sa merg „La radio” pentru ca imi era dor..de radio. In 2009 am prezentat matinalul la RADIO IF alaturi de Mike Tudor timp de doi ani, o perioada super faina din viata mea.

Daca vrei sa ajungi si tu la radio Profm in matinal te invit sa lasi un mesaj pe pagina lor de Fb in care sa motivezi de ce vrei sa ajungi acolo.

Video Hai la radio! ProFM cu Andrei Gheorghe si Greeg si Bogdan Niculae
videoL PROFM

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *