cadouri pentru ea

Cadouri pentru femei; idei castigatoare ;)

Cadouri pentru femei

Momentul in care trebuie sa  faci cadouri pentru femei este unul delicat; sunt pretentioase si greu de multumit…insa nu imposibil. Ideea mea din acest articol este sa mergi la sigur 😉

Cadouri pentru ea …din categoria mai bine Nu

Daca ea iti spune ca are nevoie de un mixer ( de bucatarie, asta in cazul in care nu este dj ) sau de un aspirator sau de un fier de calcat, eu va sugerez ca acest tip de cadou sa-l evitati. In caz contrar riscati sa primiti replica mai in gluma mai in serios: De ziua mea ma pui la munca ? Chiar daca in urma cu ceva timp ti-a spus ca are nevoie de acel produs.

Cadouri pentru fete; surpriza sau nu ?

Stiu ca surprizele sunt faine, insa uneori poti sa fi atent – atunci cand mergi cu ea prin magazine – la ce produse se uita minute in sir, le probeaza si afirma intr-un fel sau altul ca ii plac. Acele cadouri sunt o mana castigatoare, iar in plus vei primi si un premiu de onoare ca ai fost atent la ea..la dorintele si asteptaril ei 😉

Cadouri casigatoare – Produsele cosmetice

cadouri pentru femei
cadouri pentru femei

Femeile iubesc hainele, pantofii si produsele cosmetice ( farduri, pensule, truse, etc ) Daca veti apela la acest tip de cadou cu siguranta nu o veti da in bara. Cateva idei de cadouri de la prietenii de la Cosmetic Style :

Pensule machiaj

Stiu ca sunt o serie de pensule obligatorii ( basic ) pentru orice femeie ca sa arate bine: Pensula oblica pentru aplicarea fardului de obraz / texturilor de contur,Pensula densa pentru aplicarea pudrei clasice/pudrei bronzante,Pensula pentru fardul de ochi, pensula pentru sprancene/tusul de ochi si Pensula pentru ruj/corrector. Daca va intereseaza aceasta categorie va invit sa accesati site-ul Cosmetic STYLE.

Farduri

In acelasi timp puteti alege si produse din categoria farduri ( obraz, Farduri mono Coastal Scents sau  Farduri mono Inglot ) Aceasta categorie de produse este iubita de femei, astfel ca reprezinta un pariu castigat.

Set de produse pentru femei

Sa luam exemplu acest set, o idee inspirata. Majoritatea femeilor acorda o importanta ridicata ingijirii personale si de aceea le si iubim 😉  Categoria o gasiti aici 

  • crema de baie (spumant) – 100 ml (12 luni de la deschidere)

Se toarna sub jetul de apa care curge in cada. Atentie: evitati contactul cu ochii, in cazul in care ajunge la ochi clatiti imediat cu apa din abundenta.

  • lotiune de corp – 70 ml (12 luni de la deschidere)

Se aplica pe piele in fiecare dimineata si dupa baie pentru a pastra pielea moale si supla. Atentie: evitati contactul cu ochii, in cazul in care ajunge la ochi clatiti imediat cu apa din abundenta.

  • gel de dus – 70 ml (12 luni de la deschidere)

Se aplica direct pe piele sau pe buretele de baie si se maseaza pe corp pana face spuma. Clatiti cu apa calda. Atentie: evitati contactul cu ochii, in cazul in care ajunge la ochi clatiti imediat cu apa din abundenta.

  • gel exfoliant  – 100 ml (12 luni de la deschidere)

Se aplica direct pe piele sau pe buretele de baie si se maseaza pe corp cu miscari circulare. Clatiti cu apa calda. Atentie: evitati contactul cu ochii, in cazul in care ajunge la ochi clatiti imediat cu apa din abundenta.

Contact cosmetic-style

www.cosmetic-style.ro

MOBIL: 0728.686.402
MESS: cosmetic.style
EMAIL: office@cosmetic-style.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *