Street art bucuresti; Graffiti, stencil, Desene Urbane

Street art bucuresti

Street art, unii le numesc mazgaleli, altii numesc arta, politia la incadreaza de multe ori la vandalism. Sunt desenele urbane ce „coloreaza” orasul. De cele mai multe ori zidurile gri, murdare si derapanate de la centru pana la periferie. De cele mai multe ori avem parte de ‘semnaturi” din partea artistilor urbani, tag-uri sau desene simpatice de tipul street art.

stencil Bucuresti

stencil -ul in Capitala reprezinta o modalitate faina de a transmite mesaje vis a a vis de evenimentele cotidiene,  reactii, mesaje ale unor grupuri sau promovarea unor artisti. Un tip de stencil interesant este reprezentat de cele comerciale; asa caum este cazul celor pentru Utv realizate in urma cu multi ani, pentru M sau pentru Radio Zu ( acestea din urma sub forma de semnaturi).

Mie imi place aceasta modalitate de manifestare artistica, cu conditia sa nu afecteze imaginea unor cladiri noi sau renovate recent. Imi place sa le observ si de aici si aceasta mini galerie. Pe masura ce voi observa altele le voi adauga aici pentru a completa colectia de street art.

Foto Street art Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *