Factura la gaze numai este o problema (P)

Iarna trecuta am decis ca nu voi mai incalzi casa folosind gazul din mai multe motive:

  • Gazul este costisitor, deoarece preturile se schimba mereu.
  • Este periculos, in special daca sunt copii prin preajma.

Din pricina acestor doua motive am cautat solutii si le-am gasit pe Alecoair.ro, magazinul online ce comercializeaza unelte pentru casa si dispozitive de incalzirea locuintei.

Astfel am gasit un calorifer electric foarte eficient si convenabil ca pret.

Caloriferul electric Supra Oleo 2200 W a fost produsul pe care l-am achizitionat de pe Alecoair si sunt foarte multumit de acesta.

Acest calorifer electric are o putere de 2200 W si functioneaza pe baza de electricitate. Sursa lui de alimentare este un plus, deoarece am instalat panouri solare ce imi permit sa reduc costurile energiei electrice consumate.

Supra Oleo poate incalzi o suprafata de 44 de metri patrati, foarte rapid, iar, dupa ce este oprit caloriferul, acesta continua sa degaze caldura.

Produce caldura fara a usca aerul din incapere si are o autonomie de functionare pana la 24 de ore, fara a fi oprit. Dispune de o functie anti-inghet si poate fi folosit chiar si in conditii de temperaturi extreme. Caloriferul Supra Oleo poate fi programat prin displayul sau digital, avand trei trepte de putere : 1000/1200/2200 W prin care utilizatorul selecteaza intensitatea prin care se degaja caldura.

De asemenea, caloriferul electric Supra Oleo 2200W este prevazut cu maner si roti pentru a putea fi transportat cu usurinta dintr-o incapere in alta.

Il recomand, cu cea mai mare incredere, persoanelor ce cauta metode alternative de a incalzi locuinta folosind o energie verde si sigura.

Acest calorifer este capabil sa incalzeasca toata casa si face fata chiar si pe timpul iernii cand temperaturile scad considerabil sub zero grade celsius.

Alecoair.ro pune la dispozitia clientilor produse de calitate, la preturi foarte accesibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *