Curea sau bratara? (P)

Pentru multe persoane care se orienteaza catre niste ceasuri de calitate, una dintre dileme este daca sa se orienteze catre o curea sau o bratara. Aceasta problema trebuie disecata cu atentie, astfel incat sa se faca o alegere cat mai buna. Pentru a face cea mai buna alegere, va trebui in primul rand sa va intrebati in ce imprejurari veti purta ceasul, astfel incat sa fiti siguri ca veti face o alegere cat mai buna. Cureaua este mult mai eleganta decat o bratara, mai ales daca vorbim despre o curea din piele naturala si nu despre una din silicon sau din cauciuc.

Daca va veti orienta catre o curea, veti vedea ca aceasta va fixa mai bine ceasul in jurul mainii, acesta fiind mai usor. Este recomandat ca o astfel de curea sa fie schimbata macar o data pe an, iar daca se poatre sa evitati contactul cu lichidele, astfel incat sa nu se deterioreze. Dupa un timp, veti observa ca ea va avea un miros mai putin placut pentru ca pielea absoarbe lichidele. Pentru persoanele care doresc ceasuri barbatesti mai elegante, cureaua este o alegere mult mai buna, cu toate acestea, veti vedea ca exista si optiunea bratarii, ea fiind o alegere excelenta din pricina faptului ca acopera o plaja mai mare de situatii.

Bratara este eleganta si nu veti face gresi daca veti opta pentru ea deoarece aceasta poate fi purtata atat la tinutele casual, cat si la cele elegante, dar si la cele sport. Bratara unor ceasuri dama este alegerea cea mai buna pentru situatia in care veti purta tricou, ea fiind excelenta si pentru camasa, oferindu-va look-ul pe care il doriti. Un ceas cu bratara este mai greu, iar unele persoane se vor simti ca nu li se potriveste un astfel de ceas, de aceea ganditi-va bine cand faceti alegerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *