Omu` relaxat

Imi place omu relaxat, omu care nu isi bate capul cu ce zice gura lumii. Omu care isi vede de treaba lui fara sa isi faca inima rea pe motiv ca vecinu face bani.

Sa faca, e treaba lui.

Eu imi vad de treaba mea, ar spune omu` relaxat.

Omu relaxat sta si cantareste o situatie intr-un mod echilibrat si emite ulterior o parere. Omu relaxat nu se baga in discutii cu oameni ce sunt siguri ca lucrurile sunt 100% asa cum cred ei. Cu omu ce are certitudini nu are rost sa intri in discutii, nu de alta dar el stie ce e cel mai bine.

La tv avem tot mai multi oameni ce par sa detina adevarul abosolut despre societatea romaneasca si vor a ne convinga cu orice chip ca lucrurile stau asa cum zic ei.

Foto: NICULAE BOGDAN

Recent am facut poza omului de mai sus. Asa mi-as dori sa fie orice roman; sa poate sa stea pe scaunul lui; indiferent ca e in statia de tramvai sau acasa. Sa poata sa stea fara sa fie judecat sau obligat sa se mute din locul acela- atata timp cat nu face rau celor din jur.

Mitingul diasporei

Ieri a avut loc mitingul diasporei. Nu am vazut oameni relaxati, ci romani dezbinati, romani manipulati, romani agresivi si romani dornci sa isi strige nemultumirea fata de clasa politica. Suntem departe de romanul relaxat pa care mi-l doresc. Oamenii politici nu ne lasa sa stam prea linistiti; ne tin mereu in priza ­čśÇ

Foto: NICULAE BOGDAN

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *