IN vacanta la final de an

Va scriu inainte de sfarsitul de an. A fost un an cel putin interesant, deosebit prin provocarile carora a trebuit sa le fac fata.
La fiecare sfarsit de an aveam sentimentul ca timpul a zburat. De data asta nu mai e asa; am avut sentimentul ca mi s-au intamplat multe, poate prea multe. Si bune si rele.
M-am bucurat si am plans, am sperat si am crescut(poate prea mult)
Viata m-a maturizat fara cale de intoarcere in ultimul an si jumatate. Totusi, sper sa nu uit de promisiunea ce mi-am facut-o: sa traiesc cat mai mult timp cu aceiasi bucurie ca la 14 ani.
Va doresc „La multi ani” cu sanatate tuturor

2 comentarii

  1. Uitandu-ne in urma, asa cum ai spus si tu Bogdan, la anul care tocmai se incheie peste 2 zile, si cu care nu o sa ne mai intalnim in veci…pentru ca timpul este ca trenul…trece cu o viteza f mare pe langa noi…a fost un an bun pentru mine pentru ca m-am casatorit,mi-am finalizat o parte din proiectele pe care le aveam si recunosc…nu am terminat tot,sunt sanatoasa eu si familia mea si pentru tot ii multumesc lui Dumnezeu! Plecand de la premisa asta ma gandesc ca am avut si momente de declin iar in acele momente l-am maniat pe Dumnezeu negandindu-ma cat de bun este cu mine, rezumandu-ma doar la acele momente de tristete!Nu este cazul acum sa facem filozofie , insa in viata ar fi cazul uneori sa ne mai gandin si la acele suflete care nu au avut o viata cel putin asemenatoare cu a noastra, care nu au sanatate, familie, prieteni…:(…eh acelora le doresc toate cele bune din suflet si ma rog la Dumnezeu sa-i ajute si „un an nou mai bun si mai fericit”).Iar pentru noi, ceilalti , nu asa uitati de soarta LA MULTI ANI!

  2. Merci mult mult Andreea pentru mesaj. Sa sti ca au fost foarte multe lucruri bune,si ma bucur pentru acest an 2008! Dar normal ca au fost si lucruri mai putin bune care s-au intamplat, dar acestea sunt inevitabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *