In cautarea României necunoscute

Atunci cand am citit provocarea celor de la SIXT Rent a Car de a raspunde la intrebarea: Unde vreau sa calatoresc cu masina prin Romania? , mi-au venit in minte multe destinatii: Romania necunoscuta si Delta Dunarii :D. rent a car

Romania necunoscuta ..vacanta perfecta de trei saptamani in tara mea

Nu am vazut foarte mult din aceasta tara, iar atunci cand ajung in vacanta fac eforturi sa vizitez cat mai multe obiective si astfel ajung acasa mai obosit decat am plecat. Mi-as dori sa am la dispozitie trei -patru saptamani si bani suficienti pentru a vizita „in liniste” Romania necunoscuta…de mine. As vrea sa ajung sa vizitez obiective din Timisoara, Cluj ( spre ex Cetatea Clujului )…sa ajung in deja celebra zona Viscri sau la Valea Draganului. Sunt atat de multe locuri frumoase si noi suntem atat de ocupati si atat de limitati din punct de vedere financiar 😀 Dupa ce as cunoaste foarte bine Romania mea mi-as dori sa vad cu adevarat si lumea intreaga.

Delta dunarii va ramane mereu in sufletul meu si mi-as dori sa ajung in fiecare an pentru a face o plimbare pe canale, pentru a manca borș proaspat de pește si pentru a visa la pensiunea mea din Delta.

Ce faci cand nu ai masina ta ?

Corect, nu ai inca masina ta, dar ai permis si vrei sa calatoresti in tara pentru o perioada mai lunga 😀 sau poate ai bagaje…sau poate esti in gașcă ( 3-4 persoane ) si este mai avantajos din punct de vedere financiar sa calatoresti cu masina. O varianta ar fi sa imprumuti masina unui prieten….din pacate se intampla belele tocmai atunci cand nu este lucrul tau 😀

Rent a car in Romania – New Kopel Group

Prietenii de la New Kopel Group ofera servciu de inchirieri masini, astfel ca problema este ca si rezolvata, important este sa iti faci bine socoteala, astfel incat sa imparti intr-un mod corect cheltuiala cu prietenii tai.  Ai avantajul ca poti apela serviciul clienti non stop pentru informatii supliemntare, iar daca au aparut schimbari in viata ta pe ultima suta de metri inainte de plecare poti anula şi reprograma gratuit rezervarea. Preturile pornesc de la 33 euro / zi, insa mai multe detalii puteti afla la ei pe site.

 foto: booking.com

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *