Materiale de constructii Online. Cum functioneaza livrarea

In vara anului trecut m-am vazut in situatia de a construi / renova sediul pentru Uzina :D, proiectul inceput in prima parte a anului trecut si care devine pas cu pas functional.

Materiale de constructii online ? Cum sta treaba ?

In acest context a trebuit sa invat etapele constructiei unui imobil si sa asimilez cat mai multe informatii despre materiale de constructii. Am invatat ce inseaman „astereala”, dar am aflat si despre existenta unor cuvinte mult mai ciudate :))

Am invatat in acelasi timp ca atunci cand te apuci de o constructie trebuie sa te informezi foarte bine, sa inveti tu cat mai multe si sa decizi tu, nu mesterul. De ce spun asta? Mesterul – in cele mai multe cazuri- vrea sa termine cat mai repede, sa isi ia banutii si sa plece mai departe.

Materiale de constructii Online

Vezi ofertele de pret pentru materiale de constructii din mai multe sursemateriale de constructii BCA

De multe ori spunem ca „toti au acelasi pret” si nu merita efortul sa cautam. Gresit. Atunci cand trebuie sa cumperi 8-9 paleti de BCA ( asa caum a fost cazul meu), crede-ma ca o diferenta de 20-30 ron / palet se simte. Inseamna inca un palet in plus. Personal am cumparat primul set de paleti de la Dedeam. Erau paleti ytong, insa ulterior am gasit paleti de BCA la Depozit-online mai ieftini si avand o cantitate mai mare de BCA. Este adevarat e alt sistem de imbinare. Vorbim de cel clasic, fara gauri, dar diferenta de pret a meritat.

Cum functioneaza comanda online a materialelor de constructii si livrarea ?

Experienta mea a fost muult mai comoda, daca este sa compar cu alergatul la magazinele de bricolaj intr-o zi torida de vara.  Am sunat, le-am spus  ce produs vreau si a doua zi a venit masina cu 5 paleti de BCA la locul stabilit. Mai putin ora, a intarziat un pic pentru ca era blocaj pe centura. Mie mi s-a parut extrem de simplu .Eu ma gandeam ca este muult mai complicat, avand in vedere faptul ca pretul materialelor este mult mai mare decat in cazul altor produse, la fel si cu livrarea.

La ce m-am tepuit in realizarea constructiei ?

Firma care mi-a livrat betonul m-a ars…marele vinovat? Eu. Lipsa de informare, graba si incredere oarba in spusele unor persoane, care cunosc alte persoane. Etc. Mi-am luat teapa si la plasa, am cuparat-o de la un depozit de materiale de constructii din apropiere si al luat plasa. Am platit dublu 😀

Mesterii si obiceiul lor …

Mereu se critica unii pe altii, ala care a facut inainte a fost un dobidoc, s.a.smd 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *