Idei pentru amenajarea locuintei – Cat de bine te simti la tine acasa

Intr-o lume tot mai agitata in care ne petrecem majoritatea timpului la job sau in masina, ne dorim sa ajungem acasa si sa ne putem relaxa. Sa ne simtim bine la noi acasa si sa ne placa caminul nostru.Idei amenajarea locuintei

Nu este o misiune usoara sa ne transformam casa asa cum ne place. In primul rand pentru ca – de cele mai multe ori- nu traim singuri. Suntem in casa alatrui de ea / el, iar fiecare dintre cei doi are o anumita viziune despre caminul perfect.  Unul vrea un anumit model de perdele, altul nu vrea deloc covoare, iar atunci cand vine vorba de lenjerii pat, problema se complica si mai mult.  De ce ? Pentru ca este important sa ne odihnim bine si ne dorim lenjerii de pat de calitate pentru un somn linistit. Este adevarat avem nevoie si de o saltea de calitate, insa aceasta este o discutie la fel de complexa.

Idei amenajarea locuintei

Atunci cand vine vorba de idei amenajarea locuintei  trebuie sa facem un raport cat mai corect intre bugetul disponibil, utilitatea amenajarilor si aspectul creat. Ne dorim sa arate bine, sa nu fie nici scump si sa avem posibilitatea de a ne depozita toate obiectele persoanele: De multe ori nu este o misiune usoara. Cateva Idei amenajarea locuintei:

  • Incearca sa construiesti un spatiu cat mai aerist. Avem o aglomeratie de lucruri / fapte in viata noastra. Iar obiectele in exces nu ne fac bine L
  • Incearca sa urmaresti si magazinele de mobila “de cartier”. Poti gasi uneori preturi bune, la o calitate ok.
  • O alta solutie din categoria idei pentru amenajarea locuintei este aceea de a-ti construi / desena sigur mobila si a plati un mester sa o monteze. Trebuie doar sa “gandesti” mobila astfel incat sa intre eficient pe foaia de PAL si sa o debitezi / cantuiesti la un magazin de profil. In acest mod veti plati pretul de engross pentru materia prima.
  • Incearca sa gandesti mobila astfel incat la un cutremur sa nu cada pe tine. Stiu, poate nu ne gandim la acest aspect, insa specialistii atrag atentia ca si Romania poate fi lovita de un cutremur serios. Japonezi construiesc mobila pana in tavan – astfel la un balans serios aceasta sa nu cada.
  • Zugraveste in culori vii, dar pale
  • Decoreaza cu alemente care sunt aproape de sufletul tau si reprezinta o parte din tine.
  • Incearca sa nu mai depozitezi amintirile in sertar, ci pune-le pe pereti- Daca crezi ca acolo este locul lor.

sursa Foto: ballonrose.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *