ANVERGURA se relanseaza cu o noua denumire si un suflu nou

ANVERGURA PRODUCTION isi schimba numele in ANVERGURA si doreste consolidarea brandului axat pe mai multe segmente de activitate: productie video, live broadcast, sonorizare evenimente , wedding, inchiriere de echipamente, etc.). Rebranduirea s-a realizat cu ajutorul agentiei de branding REDAX, care s-a ocupat de tot procesul de creatie si implementare, iar colaborarea a fost excelenta, profesionalismul celor de la REDAX fiind incontestabil.

Ce aduce nou aceasta schimbare? Firma care a inceput ca un start-up in 2014, iar la 3 ani distanta si-a propus sa inceapa al doilea capitol din ‘viata’ firmei, si anume o consolidare a brandului in piata de productie video si audio, doreste sa isi surprinda clientii cu echipamente tot mai noi, un spatiu de lucru modern care foloseste tehnologie de ultima generatie.

Planul pentru 2017 al celor de la ANVERGURA este achizitionarea mai multor echipamente tehnice, astfel incat depozitul de echipamente sa se dubleze, dorind sa devina un jucator important in piata transmisiunilor live (avand deja peste 20 de evenimente transmise lunar).

Echipa de cameramani, designeri, copywriteri, video editori si redactori are la baza o experienta solida in domenii de televiziune, productia de film, radioul, jurnalismul, stiintele sociale, comunicarea, social media sau publicitate. De asemenea, ofera materiale ce, dincolo de vizualul placut, reusesc sa se conecteze cu publicul la nivel emotional cat si intelectual.

Planurile de anvergura pe termen lung sunt amenajarea unui spatiu de 500mp pentru realizarea unor platouri de tv si constructia unui car de televiziune (OB VAN). Lucreaza pentru clienti din orice domeniu si dedica cele mai bune resurse pentru a obtine materiale la standarde de top pentru acestia.

Daca doresti sa surprinzi cele mai frumoase moment din viata ta, ANVERGURA este alegerea ideala pentru tine, deoarece este condusa de o echipa de oameni profesionisti si pasionati de munca lor, oameni creative si deschisi intotdeauna la idei noi, ce se dezvolta constant. Astfel, au devenit o componenta principala in productia video din Romania si nu numai.

sursa: Comunicat de presa. Foto sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *