(P) Hale de depozitare: stocarea nu a fost nicicand mai simpla

În ziua de azi, una dintre principalele preocupări ale unui business, fie el la început de drum sau în curs de dezvoltare, este identificarea soluțiilor pentru depozitare, indiferent de lucrurile care se doresc a fi depozitate. Mai mult, căutăm structuri spațioase, rezistente și de durată, tocmai pentru a ne știi lucrurile în siguranță. Știind că nu sunt puține afacerile care subliniază nevoia unor spații speciale destinate stocurilor de bunuri sau măfuri, frisomat.ro vă invită să descoperiți halele de depozitare: construcții profesioniste, care au la bază bogata experiență a producătorului. În acest sens, halele de depozitare sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Ce oferă nou halele de depozitare frisomat.ro?

În primul rând, frisomat.ro oferă hale de depozitare spațioase, unde produsele, vehiculele sau utilajele vor fi ținute în siguranță și într-un mediu ferit de eventuale fenomene termice, cum ar fi ploaia sau ninsoarea. Indiferent de modelul standard pe care îl veți alege, hala de depozitare va fi rezistentă, oferind protecție împotriva vântului și a apei.

Halele de depozitare cu structură galvanizată marca frisomat.ro sunt gata mai repede decât cele clasice din beton sau profile grele. Ridicarea depozitului nu necesită lucrări deosebite de fundație sau construcție. Astfel, depozitul este ridicat într-un timp foarte scurt, de către o echipă mică de profesionști cu experiență în domeniu, și va dura ani întregi.

Care sunt avantajele unei hale de depozitare?

Frisomat.ro este unul dintre cei mai importani jucători din piață de hale depozitare și hale metalice din oțel galvanizat, făcând parte din Frisomat Belgia, o companie cu prezență globală, în 21 de țări. Cele mai cunoscute tipuri de hale de depozitare sunt Astra, Sigma, Omega, Ceptra și Flatro.

De asemenea, halele de depozitare vin cu marele avantaj de a fi foarte ușor de transportat și montat, datorită sistemului modular de construcție. Astfel, o hală de depozitare frisomat.ro este potrivită pentru o multitudine de domenii, de la producție industrială sau alimentară, servicii, show-room, agricultură, zootehnie, agrement, și până la logistică (depozite).

Halele de depozitare frisomat.ro sunt realizate din componente rezistente, pe care le puteți personaliza cu ușurință de la un capat la celălalt. Mai mult, hala de depozitare poate fi extinsă ulterior sau sau mutată într-o altă locație.

P- Articol publicitar. Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *