Genti la comanda-Cadoul ideal pentru femei

In luna martie m-am gandit sa-mi raspund la intrebarea: Care este cadoul ideal pentru o femeie ? In acest fel m-am dus cu gandul la producatorii de genti la comanda  😉

Despre femei, cadouri si genti 😀

Femeile sunt extem de atente la detalii, fie ca vine vorba de o geanta, o pereche de pantofi sau o agenda personalizata. Doamnele si domnisoarele au in „gena” lor o caracteristica pe care barbatii nu o poseda. De aceea atunci când vine vorba de o treaba ce necesita migala, atentie, concentrare e mai bine sa le lasi pe ele ;). Avand in vedere cele prezentate mai sus puteti intelege si de ce femeile sunt atat de pretentioase la cumparaturi; ele sunt extrem de analitice atunci cand isi cumpara o geanta, o pereche de pantofi sau un simplu accesoriu. Ele tin cont de ce genti mai au in dulap, ce culori se poarta, daca au sau nu cu ce sa asorteze acele obiecte vestimentare sau nu. In schimb (majoritatea) barbatilor dau o importanta scazuta „amanuntelor” enumerate mai sus. Ei actioneaza „instinctiv” si „pe repede inainte”, pe pricipiul: Am vazut, am cumparat, ca m-ai am si alceva de facut 😀

Cadoul ideal pentru doamne  ?

Dupa o analiza subiectiva a preferintelor femeilor am ajuns la concluzia subiectiva: Cadoul ideal pentru o femeie este : o geanta perfecta…geanta la comanda. Barbatii cunosc ca femeile sunt greu de multumit. Femeile cand merg la cumpărături se decid extrem de greu si mereu ar aduce imbunatatiri gentilor sau hainelor.

Genti la comanda bucuresti- Unde comanzi ?

M-am interesat de un producator genti din piele si i-am intalnit pe oamenii de la Alcor Concept, o echipa de specialisti in domeniul gentilor de dama personalizate ce pot pune in practica cele mai curajoase idei in materie de genti de dama la comanda.

Cu schita sau fara ?  Indiferent ca aveti in cap un anumit model de geanta si doriti sa il reproduceti din materiale de calitate sau la un pret mai ieftin sau aveti o idee 100 % originala, la prietenii de la Alcor Concept se poate.

Date de contact Alcor Concept

Puteti vedea cateva modele de genti aici: www.alcorconcept.ro ( insa ceea ce pot face ei in realitate depaseste cu mult expunerea de pe site )

Telefon: 0720.069.474; 0720.069.473

De ce o geanta pe comanda ?

Răspunsul a venit simplu: O geanta pe comanda, o geanta personalizata dupa dorinta genti la comandaei o scuteste de cautarile prin magazine a unui model perfect: Tipul de piele, culoarea, număr de buzunare, tipuri de fermoare, dimensiuni.   O astfel de geanta o poate face cu adevarat fericita pe doamna ta.
Personal nu stiam ca se pot realiza atât de usor genti dama la comanda. Usor din perspectiva clientului, desigur 😀 Daca iti doresti sa o surprinzi cu adevărat pe ea, cred ca acesta este cadoul perfect.

Genti de dama personalizate

Zilele trecute am avut plăcere sa descopăr ca mai exista inca  firme de marochinarie ce pun in practica visul oricărei femei si dau viata ideilor schitate  de aceasta.

Daca ati văzut pe marile podiumuri de moda o geanta care va place….insa nu 100%  acum o puteti modifica astfel încât sa va bucure inima. Daca aveti talent la desen chiar puteti realiza o schita a gentii, iar într-o perioadă scurta aceasta va putea fi purtata si veti avea mândria ca a fost creatia dvs.

Gentii piele pe comanda-materiale folosite

De multe ori femeile se plâng ca gentiile din magazine sunt de proasta calitate. Avem la inceput  categoria de geniti ieftine care rezista doar un sezon, categoria de genti de câteva sute de lei si categoria de genti din piele foarte scumpe ce intra in categoria gentilor hich class-fite.

Personal am avut plăcerea sa constat ca materialele folosite pentru aceste genti la comanda sunt de cea mai buna calitate, iar in cele mai multe cazuri vorbim de piele naturala importanta direct de la sursa. Prin legatura directă cu productorii si importatorii se asigura si in pret decent pentru produsele comercializate.

Un comentariu

  1. Piata de profil este foarte interesanta, sa stii, sunt mai multe ateliere care ofera produse si servicii de calitate, atat in Romania cat si in afara, serios. In ultima vreme piata posetelor romanesti s-a ridicat mult si majoritatea sunt la comanda. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *