brelocuri personalizate

Cheile ratacite si brelocurile personalizate

brelocuri personalizate
Brelocuri personalizate tari

Mereu m-am intrebat ce ma fac daca imi pierd cheile de la masina sau de la casa ? Am vazut tot felul de idei faine de a le recupera. De laĀ brelocuri personalizate pana la cip-uri cu semnal šŸ˜€ Ā In mod cert cheile sunt recuperate daca sunt gasite de un binevoitor si acesta la randul lui face efortul sa ti le inapoieze.

Utilitatea brelocurilor personalizate

Chiar daca pentru unii poate parea de „moda veche” consider ca prin utilizarea unui breloc personalizat cu brandul tau, clientul iti face reclama gratuit.

  • Reclma
  • Personalizarea acestora cu adresa / numarul de telefon al proprietarului setului de chei. In acest fel iti cresc sansele pentru a le recupera.
  • Cadouri personalizate pentru persoane dragi
  • Imprimarea unor informatii relevante pentru tine šŸ˜‰ Acum eu nu te sfatuiesc sa iti treci codul PIN pe breloc ca ar fi aiurea šŸ˜€

Brelocuri personalizate tari

Brelocuri fisa de carucior

Mie imi plac foarte mult brelocurile din fier de tipulĀ Euromarket, cu fisa pentru carucior. Le gasesti si la vanzare – personalizate cu brandul lor – si la Kaufland sau Penny XXL. Normal ca ei isi pun un profit la ele de cel putin 100 %. Tinand cont ca le faci reclama brandului consider ca ar trebui sa il distribuie gratuit sau sa il vanda la un pret cat mai apropiat de pretul de productie. De ce imi place acest tip de breloc ? Pentru ca de fiecare data cand merg la XXL caut 50 de bani pentru carucior. Si din pacate, nu gasesc mereu, astfel ca pierd timp sa schimb bani. Avand acest breloc personalizat de tip eromarket pot sa spun ca am scapat de aceasta problema. Exista astfel de brelocuri si din plastic, din pacate nu sunt foarte rezistente. Se pierde fisa šŸ˜€ Am avut unul de la Brico si l-am ratacit šŸ˜€

Breloc lanternă

Si aceasta categorie de brelocuri personalizate imi este simpatica, nu de alta dar intra in categoria de brelocuri cu caracter util. Imi amintesc ca am avut acum ceva timp probleme cu masina pe timp de noapte si nu aveam nicio sursa de lumina pentru a vedea ce „minuni” se ascund prin portbagaj. Recunosc ca un breloc cu lanterna sau un telefon cu asa ceva mi-ar fi fost de mare ajutor. Din pacate smarphone-ul meu nu mi-a fost de mare ajutor.

Breloc cu pix

De cate ori nu am fost pus in situatia in care sa vrea sa notez ceva pe o bucata de hartie si nu am gasit un pix ? De multe ori, astfel ca un breloc cu pix mi se pare o idee faina de cadou. Oamenii il vor pastra pentru ca il vor gasi util.

Brelocuri haioase

Sa nu uitam de brelocurile cu mesaje sau forme haioase- dedicate unei categorii anume de public.

Brelocuri personalizate cu caracter util

Brelocurile prezentate mai sus imi plac cel mai mult din oferta firmeiĀ Dalim Promo si cred ca aveti sansa ca aceste produse sa fie pastrate in eventualitatea faptului ca le daruiti clientilor dvs. Oamenii le gasesc o utilitate si sunt funny prin faptul ca sunt reprezentarea in miniatura a unui obiect extrem de folosit; lanterna, pixuul, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *