Barbatii, frizurile si fashion-ul. Idei de tunsori pentru vara 2017

Oricat ar zice unii dintre noi ca look-ul nu conteaza in ziua de astazi atat de mult pentru barbati si ca femeile apreciaza cel mai mult “cardul” sau masina, atunci cand un barbat se aranjeaza, isi face o tunsoare conform tendinte  frizuri barbati 2017, se imbraca in stilul elegant, nu poate sa nu atraga privirile ei.

Barbatul mai aranjat decat ea nu este apreciat de femei

Din punct de vedere al tendintelor in hairstyle, fashion si saloane de frumusete, femeilor nu le place concurenta acerba din partea barbatilor, astfel ca nu incercati sa va luati cu ele la intrecere pe acest teritoriu pentru ca va vor “bate” cu experienta, iar daca veti castiga si veti fi mai cool decat ele ( mai aranjati )  oricum nu vor aprecia, pentru ca ele trebuie sa fie – in mod natural- mai frumoase.

Conteaza cel mai mult sa nu mearga  “el” la salon mai mult decat ea, astfel incat sa treaca de la stilul barbatului cool, elgant, la barbatul stil papusel.  Punctul meu de vedere este ca indiferent cat de mult ne place noua – barbatilor- sa fim la moda si sa fim in tendinte, fie ca vorbim de frizuri barbati 2017 sau de tendinte la haine, totul este sa nu mergem cu stilul catre latura feminina a fashion-ului. Diferenta dintre el si ea trebuie sa se faca si la haine si la frizuri si la coafor. Acum nu inseamna ca nu poti sa mergi cu ea la acelasi salon, daca este unul bun si va multumeste pe amandoi, de ce nu?  Daca locuiesti in Militari o recomandare este cofor Militari Bella Chic.

Apropo de cofor / frizerie pe placul clientilor

Am trecut recent pe langa un coafor unde coada se forma de afara. Atat barbati cat si femei. Ce inseamna asta ? Clientii apreciaza profesionistii si se intorc la salonjul / frizeria care a fost pe placul lor.

Frizuri barbati 2017 Tendintele anului– Inspira-te si tu

Tendintele masculine in materie de frizuri 2017 sunt dintre cele mai diverse. Avem parul scurt, foarte bine definit in lateral, cu model pentru cei mai tineri.

In acelasi timp avem stilul “creasta”, usor zburlit in partea de sus si ras in parti. Dincolo de orice tendinta, frizura adoptata este legata de mai multe aspecte.

Cum ne alegem frizura – De ce tinem cont atunci cand mergem la frizerie

  • Varsta
  • Stilul vestimentar
  • Apartenenta la o subcultra ( muzicala – spre exemplu )
  • Influenta cercului de prieteni,
  • Recomandari din partea stilistului

Tendinte frizuri 2017 – Idei

sursa foto; menshairstyletrends.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *