Copiatorul cedeaza in conditii de stres. De ce ?

Ceasul ticaie, ma uit la monitor si clepsidra se invarte fara oprire, tastez ctr+alt+del in incercarea de a restarta calculatorul. Nimic. Parca aparatul nu mai vrea sa munceasca, este ziua lui de vineri si gata. A spus stop joc si nu mai vrea sa colaboreze cu printerul. Se pare ca nici acest printer rebel nu mai are ganduri serioase in ceea ce ma priveste, nu mai vrea sa ma “serveasca” si pace.
Se intampla acum 6-7 ani sa avem un eveniment de anvergura la locul de munca de atunci, trebuie sa printez o serie de diplome color si sa copiez “ceva” documente intr-un timp destul de limitat. Consumul de cerneala era destul de mare si eu umpleam cartusele cu seringa, avand in vedere ca multifunctionalul “mare” cedease cu doua saptamani inainte. Eu am venit cu idea da a apela la serviciile de inchiereri multifunctionale, insa bugetul era limitat iar criza batea la usa.

Camasa cu model de cerneala

In acest context, sa ma vedeti pe mine cum am ajuns in doar cateva secunde un tip simpatic de rasa dalamatian blue, purtand o camasa in picatele din aceeasi culoare. Ce s-a intamplat ? Am impins prea tare in seringa, iar surplusul de cerneala a sarit pe mine. Sa vezi stres cand nu mai functiona imprimanta, iar eu eram pictat pe fata si trebuie sa merg sa inmanez diplomele unor elevi, castigatori ai unei competitii sportive.

Un sfat- La nevoie exista si inchiereri multifunctionale

Ca sa nu patiti ca mine, aveti in vedere ca exista firme care va pun la dispozitie un multifunctional care este FUNCTIONAL pe perioada evenimentului dvs, sau inainte de el pentru printarea documentelor de care eveti nevoie. In acest fel economisiti si timp si nervi si nici nu veti ajunge in situatia mea.
De obicei procesul de achizitie a unei copiator profi dureaza ceva timp; de la documentare, alegerea celei mai bune oferte, livrare, instalare, intelegerea modului in care lucreaza aparatul, etc. In contexul unei crize de timp idea cu inchirierea poate reprezenta o solutie viabila. Mi-a ramas in memorie acel episod, iar acum il privesc cu umor, chiar daca atunci l-am privit cu nervi si suparare.

Xeroxul cedeaza in conditii de stress. De ce ?

Nu stiu cum se intampla, dar aparatele iti cedeaza la stress, mai ales imprimantele. Te simt daca te grabesti, esti stresat si nu mai vor sa munceasca. Mi s-a intamplat de mai multe ori si nu cred ca e o coincidenta. Cred ca ar putea fi una din legile lui Murphy, nu sunt sigur. Ar putea suna asa: Daca graba ta de a printa depaseste nivelul 9 de stres si aparatul Xerox resimte de doua mai mult stres in circuite si cedeaza )

sursa foto: d26a57ydsghvgx.cloudfront.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *