Firme producatoare de instalatii de aer conditionat (P)

Firme aer conditionat

AER CONDIȚIONAT FUJITSU

Având expertiză în furnizarea de aparate de uz casnic, dispozitive electronice și sisteme de comunicații de informații, Fujitsu este cu siguranță o companie multi-talentată. Ei au lansat o parte a activității de productie de sisteme aer condiționat în 1960 și de atunci au transformat istoria industriei printr-o serie de inovații, printre care se numără și „clapa dublă” din 1985 care permite controlul cu ușurință a cantităților de aer. În 2003, ei au fost primii în domeniul lor care au inclus filtre automate de curățare în unitățile lor.

Fujitsu continuă să împingă granițele și să-și extindă gama, cu eficiența energetică ca noul lor obiectiv principal. În plus față de numeroasele tipuri de sisteme, acestea pot oferi și o varietate de produse, inclusiv plafoane, ferestre și pereți, podele și altele. Tehnicienii Fujitsu oferă, de asemenea, un serviciu personalizat, adaptându-vă sistemul pentru a oferi fiecărei camere un tratament diferit de temperatură în funcție de nevoile acestuia.

 HITACHI

Cu începuturi umile ca un magazin de reparații japonez în ultimii 100 de ani, Hitachi a devenit o corporație industrială multinațională enormă. Hitachi are un interes deosebit în revoluționarea tehnologiei prin proiectele sale și are experiență în domeniul furnizarii de aparate de aer conditionat catre piețele internationale. Hitachi pretinde că este una dintre cele mai ecologice companii din Japonia și are propriile obiective de companie pentru a-și atinge un viitor durabil. Ca urmare Hitachi produce unități de climatizare cu eficiență ridicată, încorporând tehnologia invertorului, proiectată pentru a ajuta camera să atingă temperatura ideală rapidă și eficientă. Hitachi este, de asemenea, marginea de vârf a tehnologiilor de filtrare și a creat filtre de nanotaniu pentru a îmbunătăți eliminarea mirosurilor și îndepărtarea particulelor.

TOSHIBA

Compania multinațională de electronică Toshiba fabrică totul de la calculatoare la unități de climatizare. Etosul lor ecologic în producerea aparatelor de climatizare le-a acordat 14 premii de mediu, iar în 2012 filiala din Marea Britanie a obținut un statut neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. În plus față de focalizarea eficientă a energiei, ele se concentrează și pe îmbunătățirea ușurinței instalării și fiabilității unităților.

Toshiba produce atât unitățile comerciale, cât și  interne și fabrică o gamă de stiluri și sisteme, inclusiv VRF, sisteme split, montate pe perete, montate pe podea și plafon suspendate. Toshiba poate oferi, de asemenea, panouri personalizate de comandă personalizate pentru a  ușurința utilizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *