Extensii unghii artificiale (P)

Extensiile artificiale ale unghiilor se pot realiza utilizand  pudra dip . Acestea oferă o acoperire protectoare pentru unghie și se poate extinde dincolo de marginea liberă a unghiului natural pentru a adăuga o lungime. Acestea sunt în general clasificate în trei categorii: (1) sisteme lichide / pulberi, denumite în mod obișnuit acrilice; (2) sisteme cu întărire ușoară, denumite în mod obișnuit geluri; și (3) împachetează. Aceste sisteme ar trebui aplicate de către profesioniștii de unghii bine instruiți, care știu să pregătească unghiile, să mențină unghiile artificiale și să înțeleagă tehnicile de îndepărtare adecvate și sigure. Sistem acrilic lichid / pulbere conține două componente, un monomer acrilic lichid și o pulbere acrilică solidă. Monomerul lichid este un amestec de monomeri de metacrilat și de aditivi speciali, de ex. un amine „catalizator”, pentru accelerarea întăririi. Porțiunea de pulbere solidă este realizată din polimeri de metacrilat, coloranți și un „inițiator”, care inițiază procesul de întărire. Suspensia care rezultă din amestecarea pulberii și a lichidului este aplicată la unghiul natural pre-curățat și pregătit corespunzător.

Extensii unghii artificiale

După întărire, se folosește un fișier abraziv pentru a forma unghia artificială la lungimea și forma dorită. Înglobarea unghiilor naturale înainte de aplicare cu ingrediente care favorizează aderența este adesea esențială pentru uzura longevității. Ingredientele folosite sunt sigure atunci când serviciul de aplicare este realizat de un profesionist instruit corect. Trebuie avut grijă să se evite contactul direct cu pielea prelungit sau repetat, datorită potențialului de sensibilizare a pielii la unele componente. Întrerupeți utilizarea imediat dacă apare iritația pielii. Sistemele cu întărire ușoară Un sistem cu întărire ușoară este un gel vâscos care este întărit sub lampa UVA. Sistemele tratate cu UV sunt similare în multe privințe cu sistemele lichide / pulberi, dar conțin în schimb ingrediente pe bază de oligomeri cum ar fi acrilat de poliuretan sau metacrilați și un inițiator sensibil la lumină UV (photoiniator). Ingredientele sunt sigure când aplicația este realizată de un profesionist profesionist instruit. Trebuie avut grijă să se evite contactul direct cu pielea prelungit sau repetat, datorită potențialului de sensibilizare a pielii la unele componente.

Întrerupeți utilizarea imediat dacă apare iritația pielii. Wraps sunt un sistem cu trei componente care constă dintr-un material de înfășurare, fabricat de obicei din țesătură, din fibră de sticlă sau dintr-o hârtie, un clei cianoacrilat și un catalizator amină pentru accelerarea întăririi. Sistemul de înfășurare este conceput pentru a oferi rezistență unghiilor naturale. Tratarea adezivului este grăbită de accelerator. Acest sistem este utilizat numai pentru suprapuneri, nu pentru extensii de unghii. Ingredientele sunt sigure, așa cum sunt folosite atunci când indicațiile produsului sunt urmate cu grijă. Întrerupeți utilizarea imediat dacă apare iritația pielii.

fOTO: styllia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *