Cum sa scapi rapid de cearcane? (P)

Tuturor ne place sa ne trezim dimineata cat mai fresh, cu un chip cat mai senin si care reflecta un somn sanatos. Dar din pacate pentru multi dintre noi cearcanele sunt o problema. Unii sunt mai norocosi si dupa un somn odihnitor au scapat de ele, dar altii nu reusesc acest lucru oricat de mult s-ar odihni. Iar in acel moment au nevoie de un tratament cearcane.
Daca ai incercat orice fel de tratament, ai incercat sa dormi cat mai mult si totusi nimic nu a avut efect poate ar fi cazul sa te indrepti un pic si catre chirurgia plastica. Chirurgia plastica a evoluat in ultimii ani extraordinar de mult si in prezent ne putem imbunatati modul in care aratam si prin proceduri care nu implica durere, zile de spitalizare, anestezie si care au rezultate imediate si de lunga durata.
Tratamentul pentru eliminarea cearcanelor se va realiza cu ajutorul acidului hialuronic – pentru cazurile usoare sau corectia lipsei de volum realizata prin umplerea golurilor cu grasime proprie. Procedura esre una foarte simpla, nedureroasa si dureaza cateva minute.
Acidul hialuronic este o substanta ce se gaseste in mod natural in corpul uman si nu presupune nici un risc, de asemenea el este folosit si intratamentul articulatilor, marirea buzelor si multe alte tipuri de interventii medicale sau estetice. Acidul hialuronic are rolul de a mentine tesaturile hidratate si de a reda aspectul tanar. De asemenea este o substanta naturala si biodegradabila. Acidul hialuronic nu are prezinta nici un risc pentru alergii sau alte riscuri mahore.
Umplerea temporara cu acid hialuronic este una din cele mai cunoscute si appreciate tehnici de reducerea ridurilor. Daca ati efectuat un asemenea tratament si nu sunteti multumit / multumita de rezultate stati linistiti, efectul lui poate fi anulat. El poate fi eliminat prin injectarea unei picaturi de solutie enzimatica ce il va topi imediat. Cel mai bine este sa discuti cu medicul estetician inainte de interventie sis a te asiguri ca acesta a inteles toate dorintele si asteptarile tale, asta pentru a nu te pune in situatia in care sa apelezi la acest mod de tipire a acidului.
Rezultatele tratamentului cearcanelor, indiferent de metoda aleasa se vad imediat dupa realizarea lui iar atunci cand vei iesi din cabinet vei avea o fata vizibil intinerita, fara cearcane sau riduri sub ochi. Efectul poate dura in medie 6 luni, dar in functie de tipul tenului tau si varsta dumneavoastra acesta poate dura si pana la 1 an.
Tratamentul impotriva cearcanelor este unul din cele mai simple interventii, fara durere, fara zile de spitalizare – ba mai mult decat atat va puteti relua activitatea imediat ce iesiti din cabinet- si ce e cel mai important cu efecte imediate care pot dura o perioada destul de lunga.
Daca sunteti pe cale sa fiti supusi la o asemenea interventie pentru prima data stati fara griji, totul va fi mult mai simplu si mult mai usor decat va inchipuiti. Iar beneficiile pe care acidul hialuronic il va aduce imaginii dumneavoastra sunt uriase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *