(P)Banii se scot la camera de luat vederi ca la imprimanta

Copiii viseaza adesea sa detina fabrici de bani si sa fie inconjurati de gramezi de bani. Unii se gandesc la asta in mod egoist: sa-si poata cumpara cate dulciuri si jucarii vor, altii in mod generos: sa nu-si mai vada parintii muncind din greu sau suparati ca au datorii pe care nu le pot achita.
Banii se obtin greu si se cheltuiesc repede tocmai de aceea oricine si-i doreste. Ei asigura accesul la hainute frumoase si elegante, la bijuterii, locuinte in cartiere rezidentiale si masini bune si luxoase.
Nu suntem onesti cand blamam banii, dar nici nu este corect sa ne vindem sufletele pentru ei sau sa ne epuizam muncind din greu si sa pierdem un bun mai de pret decat ei: sanatatea!

Bani videochat

Imi plac banii si am curajul sa recunosc asta, dar stiti cum? Banii aceia care fac vietile celor dragi mai usoare, care aduc bucurie in sufletele copiilor, care imi asigura accesul la o lume mai buna.
Imi place sa ma intorc de la serviciu cu taxiul si sa fac cumparaturi cat de multe vreau. Cred ca am ramas cu acest defect din copilarie, cand ii solicitam mamei ceva si imi raspundea invariabil:”Trebuie sa intelegi ca nu avem bani!”
Condusa de principiul de a castiga suficient, cat cei din jur sa nu mai fie condamnati la munca grea sau la lipsuri, am dat curs anuntului privind angajari Money Studio videochat.
Cum am patruns in cetatea de lux, adica in Money-studio.ro, mi-am dorit sa pot avea si eu fotolii imbracate in piele fina, naturala, paturi imense, oglinzi de cristal si tapet de matase cu fir de aur sau argint in locuinta mea. Sa ma duc in mall cu sora mea cea mica si sa ne cumparam tot ceea ce ne place, fara limite, fara limite.
Sa le trimit bani si bunatati parintilor, sa nu ma tem de ziua de maine…
Money-studio.ro este locul in care scot bani in fata camerei de luat vederi ca la imprimanta, singura si importanta diferenta fiind aceea ca banii mei au valoare, in timp ce cu cei de la imprimanta, nu poti cumpara nimic!
Acum privesc in urma si imi vine sa rad cat de timid am intrat in cel mai luxos studio de videochat din Romania. Imi venea sa ma uit numai in jurul meu si sa nu-i privesc deloc pe cei care imi luau interviul. Eram tentata sa ascunde sandalele vechi si hainele tocite de atata purtat, dar ei m-au primit cu multa intelegere.
In prezent am de toate si sunt sigura pe mine ca nu mai trebuie sa maschez un toc scalciat, o fusta care luceste de atata purtat! Nu mai merg demult cu metroul sau cu autobuzul, ci iau taxiul (am taximetristii mei preferati: manierati, cu studii superioare, cu masini curate, fara vicii) sau vin cu masina personala.
De la 5 000 de dolari pe luna, am ajuns la 20 000 de dolari si ard de nerabdare sa depasesc acest record fiindca am multi oameni de ajutat, chiar daca eu am tot ce imi trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *