Admiral – vechi si nou la un loc (P)

Avem ani si zeci de ani de cand primul cazinou online si-a facut aparitia in lumea virtula, prima platforma oferind 18 jocuri de acest tip. Azi avem mii de pagini disponibile in toata lumea, cu o oferta de peste 600 de jocuri dintre care majoritatea sunt slot-uri.

De ce vechi?

In 1996 s-a dat startul unei variante noi de petrecere a timpului liber, aparuse prima platforma care ofera jocuri de cazinou online celor pasionati de aceasta activitate. In Romania acest tip de joc devine viral mult mai tarziu, dar cu atat mai cautat in ultima perioada.

De ce online? Sunt cel putin 3 motive pentru care iti va face placere sa iti deschizi un cont online si sa nu mai mergi la barurile sau casele de pariuri unde obisnuiai inainte:

  • discretie – este mult mai placut sa te asezi in fata laptopului, singur, decat sa ai parte de experiente neplacute in urma unei intalniri cu vreo persoana nepotrivita, si nici ospatara nu va fi intr-una cu ochii pe tine;
  • comoditate – evident, ce ar putea fi mai satisfacator in lumea virtuala, decat faptul ca nu e nevoie sa iesi din casa, comoditatea este punctul forte si al platformelor online de cazinou;
  • siguranta – chiar daca pare suspect la o prima vedere, cele mai multe site-uri sunt sigure, sunt verificate in asa masura incat nu pot pacali sub nicio forma, in schimb offline aceste “aparate” nu pot oferi garantie pentru corectitudine; este indicat sa verificati licenta acestora.

De ce nou?

Am ajuns in perioada in care infloreste tot mai mult aceasta activitate. Apar jocuri noi pe zi ce trece astfel incat fiecare om sa isi gaseasca unul preferat si devin si foarte cautate pentru relaxare.

Admiral este printre principalele platforme care ofera cele mai renumite si mai noi jocuri online pentru cei care pun accent pe seriozitate si siguranta. Desigur, Admiral detine pe langa pagini online si agentii stradale si cazinouri intr-un numar extrem de mare, prezent in peste 40 de tari din lume, printre care si Romania.

Chiar daca suna a “nou”, Admiral este una dintre companiile care furnizeaza majoritatea aparatelor in barurile sau casele de pariuri stradale din tara.

        In concluzie

Aceste jocuri ies in evidenta din ce in ce mai mult, atat varianta pe bani reali cat si cele tip demo, care se pot incerca gratuit. Evolutia lor este tot mai rapida, atat din punct de vedere al diversitatii cat si posibilitatile de folosire a lor, pe langa online, tot mai multe aplicatii pentru telefon si tableta sunt la dispozitia noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *