Transport marfa Anglia

Dezvoltarea afacerilor prin transport marfa Anglia

Transport marfa Anglia, sansa afacerilor romanesti pentru livrarea in Europa

Se spune despre tara noastra ca a devenit o piata de desfacere pentru produsele din Europa sau China. In acelasi timp cei care sustin diferite teorii ale conspiratiei sunt de parere ca acesta ar reprezenta principalul motiv pentru care Romania a intrat in Uniunea Europeana; pentru a ne vinde noua produsele lor. Indiferent ca vorbim despre transport marfa Anglia, sau transport de marfa din China, nu putem sa nu observam ca vaporele si TIR-urile cara zilinc mii de tone de produse catre tara noastra.

Consumerismul si brandurile

Fie ca suntem sau constienti de cat de multa marfa ajunge din Italia, China sau din UK prin  serviciul de transport marfa Anglia in Romania, un lucru ramane cert: Consumam foarte mult, suntem atat de dornici de un anumit statut social incat nici nu tinem cont daca ne permitem sau nu un anumit lucru; pur si simplu il cumparam, facem economii si il cumparam. Marketingul si publicitatea sunt atat de puternice incat suntem dirijati ca prin abajur intr-o anumita directie; cresterea nivelului de produse consumate. Imi amintesc ca in trecut reparam fara nicio problema televizorul, radioul sau telefonul, era ceva normal. In prezent am vreo trei telefoane mobile pe care le tin „la cutie”. S-au invechit, sunt depasite de tehnologie si au mici probleme. Ideea e ca nu le repar.

Sa exportam si noi in UK prin serviciul de  Transport marfa AngliaTransport marfa Anglia

Atunci cand am vazut ca cei de la firma Mistero GS s-au specializat pe  Transport marfa Angliaatat din Romania catre Marea Britanie cat si de acolo catre tara noastra, mi-a venit urmatoarea idee. Cum s-ar petrece lucrurile daca societatile care inca mai fac productie in tara noastra si-ar cauta la modul cel mai serios distribuitori in UK? Sa exportam si noi la ei, nu doar ei la noi. Am avea o serie de avantaje pe care le-am putea folosi; posibilitatea de e realiza produse finite de calitate, preturi reduse.

Ce tip de produse am putea exporta in Anglia ?

Am citit la Andreea Esca un articol foarte interesant despre cat de mandra a fost ea vazand intr-o colectie H&M la NY produse ce aveau eticheta Made in Romania. In acelasi timp sunt multe exemple de branduri ce folosesc mana de lucru din tara noastra si toata infrastructura necesara pentru a produce la costuri scazute. Din pacate, de multe ori oamenii care muncesc in aceste fabrici sunt extrem de prost platiti, iar castigurile firmelor din Romania care lucreaza pentru marile branduri nu sunt nici remercabile. Mi-as dori sa aflu ca prin serviciul de transport marfa Anglia au ajuns si producatorii de la noi in magazinele din UK. Pasii ar putea fi facuti catre zona de distributie online din UK prin produse de imbracaminte, incaltaminte de calitate sau prin produse apicole bio. In mod cert stabilirea unui astfel de raport comercial nu reprezinta o misiune usoara; sunte multe piedici, insa castigurile pot depasi asteptarile iar piata din UK este enorma. Partea buna este ca serviciul de  transport marfa Anglia, international poate reprezenta o mana de ajutor pentru firmele de la noi.

Foto: commons.wikimedia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *