Transport marfa cluj

Distributia de marfa pentru afacerile online

Domeniul afacerilor online este in continua crestere in ultimii ani, romanii au inceput sa fie tot mai curajosi cand vine vorba de achizitiile online, astfel operatorii fiind nevoiti sa contribuie la dezvoltarea sectorului de transport, curierat in toate orasele tarii, indiferent ca vorbim de transport marfa cluj sau transport marfa in Capitala sau din Capitala catre celelalte orase ale tarii.

Increderea in magazinele online a crescut; a contribuit si serviciul deschidere colet oferit de curieri si transportatori

Daca in trecut principala temere era legata de modul in care ajunge sau nu produsul la tine acasa, usor usor au inceput lucrurile sa se schimbe. Acest lucru li se datoreaza si marilor magazine online care au dovedit ca sunt seriosi, ca poti avea incredere intr-un magazin online. Personal mi-am cumparat chiar si masina de spalta online, nu mai zic de telefon sau alte lucruri marunte. Personal consider ca reprezinta un mare castig.

Magazinele online care dau teapa

In mod cert sunt si firme / magazine online care nu isi fac treaba – la fel ca si in mediul offline- insa asa cum sunt oameni printre oameni, asa este si in cazul vanzarilor. Sunt exemplu aratam cu degetul catre magazine care au afectat imaginea comertului online si implict cu efecte asupra transportului de marfa in cadrul general, fie ca vorbim de transport marfa cluj sau international. Exemple de magazine care nu au fost tocmai ok: Homeycomb, Fabrica de Discounturi, iar acum NwRadu ne povesteste despre faptul ca storepedia este un nou nume pentru Homeycomb.Transport marfa cluj

Dezvoltarea afacerilor online a contribuit la cresterea afacerilor in domeniul transportului si curieratului

Dezvoltarea pietiei le-a dat si mai mult curaj antreprenorilor sa investeasca intr-um magazin online. La inceput vezi o serie de avantaje: cost scazut cu chirie, sansa de a nu fi obligat sa faci stocuri. Insa pe masura ce te pui „pe treaba” iti dai seama ca te lovesti de „realitate”. Una dintre aceste probleme este legata de transport, indiferent ca vorbim de transport marfa cluj sau in Bucuresti. Toti cei care au inceput o afacere online s-au lovit de problema transportului; marfa trebuie sa ajunga la tine de la producator/ distribuitor si ulterior la client. Problema intervine in momentul in care incepi sa negociezi cu firmele de curierat; iti dai seama ca uneori costul de transport depaseste costul de productie. Spre exemplu daca doresti sa livrezi 200 de carti de vizita – in calitate de firma in domeniu- iti vei da seama ca pretul platit la curier depaseste costul cu materia prima.

Transport marfa cluj – curse regulate catre Iasi si Suceava

In acel moment incepi sa cauti alternative la probleme si incepi sa te orientezi si catre alte firme decat cele arhicunoscute in domeniul transportului. Fiind in cautarea de o firma care se ocupa cu transport marfa Cluj am dat peste Mistero GS. Ei fac transport intern, expres de marfa, insa spre dezamagirea mea nu au si curse regulate din Bucuresti catre marile orase. Singurele curse regulate le-am gasit catre Iasi si Suceava. In schimb ofera serviciul de transport pentru Transport Intern Marfa ,  Transport International de Marfuri. Indiferent ca incepi o afaceri in Bucuresti sau Cluj in domenniul online este ideal sa arunci un ochi la cat mai multe firme care au in oferta lor transport de marfa, astfel incat sa alegi cea mai avantajoasa oferta pentru tine.

Foto: career.iresearchnet.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *