Despre nimic…sau batand campii despre mine

M-am uitat zilele astea pe blog si am constatat ca n-am mai batut campii la figurat pe bune, ci am fost mai mult serios decat mai mult aiurit. Adica puteai simplu si direct sa intelegi ce vreau sa spun: anuntari de cantari(de parca zici ca imi dau bani astia) stiri despre unii, despre altii.

Dragii mei, vreau sa va vorbesc despre mine. Am racit, nu stiu cum da am racit weekend-ul asta. Am fost sambata seara la cumparaturi, pana la ora 22:00.
Am fost ultimul clinet. Duminica am dormit pana la 16:00 de n-am stiut de mine. Aaaaaaaa si era sa uit; joi am fost cu Sergiu si Alex Nastase la lansarea Agresiv din Gossip.
Am trait un sentimnet ciudat, si asta pentru ca a intarziat 3 ore debutul show-ului fata de ora anuntata(21:00),am simtit ca am imbatranit, sau ca sunt prea obosit sa ma prinda 12 noaptea in club.
Am simtit prima data ca ma dor organele interne din cauza volumului prea tare.
Ce sa mai cred despre mine: ca sunt pe duca :D, ca sunt prea obosit, sau asa e atunci cand muncesti si nu mai esti elev/student: iti e somn inainte de ora 12?(asta daca te si trezesti ca mine la 6 jumate)

Un comentariu

  1. Eeeeeeee, nu esti pe duca mai Bogdane. Doar sufletul si spiritul iti joaca feste. Cred ca trebuie sa reiei sirul noptilor albe, udate cu alcool, ca sa ai antrenament sa rezisti si dupa 12. Cred ca ai intrat intr-o mica rutina…Dar daca vrei se poate iesi lejer din asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *