Realitati paralele


Realitatea este diferita azi fata de ieri, ieri fata de acum o saptamana. Realitatea este diferita de la minut la minut. Dar, aceiasi realitatae a intamplarii faptelor poate fi radical diferita in raport cu persoana care o priveste, de unghiul de vedere. Spre exemplu: evenimentele de Moldova. Unii ar spune ca sunt niste golani ce contesta alegerile castigate pe buna dreptate de PC( ORGANISMELE INTERNATIONALE PREZENTE LA ALEGERI NU AU SEMNALAT NEREGULI)
Alti ar spune ca revolutia a ajuns greu la Chisinau, si oamenii au perfecta dreptate, s-au saturat de menghina comunista care le strange spiritul de libertate. Despre asta este vorba: atunci cand nu faci un lucru poti sa spui ca nu l-ai facut pentru ca nu ai avut timp, pentru ca nu ai primit salariul la timp, pentru ca nu e treaba ta sa faci acel lucru, pentru ca…. , pentru ca …., dar ce e concret e ca nu la-i facut si vorba aceea :” Prima data nu se pune”(aviz FTL) a doua se inchide ochi, dar a treia e clar ca e o constanta ce se ascunde in spatele interpretarii realitatior paralele.
Asa ca, dragii mei: hai sa ne facem fiecare treaba lui cat mai bine, bucatica lui de treaba si dupa aceea sa urlam de suparare ca alti nu-si indeplinesc indatoririle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *