desing interior

Design interior pentru templul personal

desing interiorDesign de interior pentru  templul de acasa

 Acasa ne petrecem cea mai mare parte din timp, astfel incat ar fi ideal ca spatiul respectiv sa ne reprezinte 100%, sa ne placa sa petrecem timpul acolo. Sa ne simtim acasa cel mai bine din intreaga lumea. Din pacate nu mereu reusim sa amenajam spatiul asa cum ne dorim. Cu toate acestea reprezinta un deziderat pentru fiecare dintre noi sa avem un design interior pe gustul nostru.

Design interior pentru birou

Am vazut recent la  o expozite de design interior o serie de proiecte creative realizate pentru spatii de birouri. Majoritatea dintre firmele care au solicitat aceste spatii erau in domeniul creativ, astfel incat nu ma mira ca au avut curajul sa rupa monotonia de la birou prin aceste spatii. Daca activezi in domeniul creativ spatiul trebuie sa ii ofere angajatului acea libertatea in gandire care sa ii permita sa nascoceasca idei. Ideea si angajatul sunt – in cele din urma- cele mai importante reusurse pe care incerci sa le valorifici la maxim in toate proiectele tale. In acest context nu inteleg de ce nu se fac in mai multe sedii de firma proiecte de design interior dotat cu spatii de relaxare sau amenajat in asa fel incat angajatii sa ofere cele mai bune rezulate in munca de zi cu zi.

Amenajarea spatiului ne influenteaza starea de spirit

In ziua de astazi foarte multi oameni -din cauza lipsei de timp- sunt inclintati sa creeze in spatiul in care stau un haos. Locuinta noastra tradeaza de cele mai multe ori trairile noastre, modalitatea de lucru si chiar si sanatatea. Este clar ca efectele nu sunt pozitive. Spatiu cu haos genereaza haos in lucru.

Design interior pentru case mici

Exista foarte multe case care sunt mici, indiferent ca vorbim de apartamente de bloc sau case pe pamant. Chiar daca metri patrati nu sunt multi, asta nu inseamna ca nu putem avea un spatiu asa cum ni l-am dorit. Cele mai bune solutii pentru un design interior reusit nu implica de cele mai multe ori costuri foarte mari; totul tine de creativitate si de modul in care aranjam elementele in spatiul respectiv, de elementele incorporabile si suspendate – spre exemplu.

Un truc care vine sa sustina acest fapt este legat de spatile foarte inguste care pot parea mult mai mari prin amplasarea unei oglinzi pe un perete lateral.  Exista alternative in crearea spatiului ideal pentru toate buzunarele, una din alternativele sigure este reprezentata de firmele ce se ocupa de amenajarea de interior.

Desing de interior ; cu specialisti Vs Singur

Design de interior cu o echipa de profesionisti
  • Realizarea unui design de interior spectaculos
  • Conferirea unei personalitati spatiului
  • Utilizarea unui concept unic pentru tot spatiul
  • Folosirea celor mai noi tendinte in design interior
Desing de interior realizat de tine
  •  Faci economie cu bugetul ce ar fi trebuit sa il acorzi specialistilor. Din pacate de multe ori o dai in bara cu aranjarea elementtelor din compozitie; Am vazut in multe case imbinarea de elemente moderne cu elemente clasice, totul aratand intr-un final in stil Kitsch.
  • Dorinta de realiza un proiect 100 % de tine
  • Alegerea unor materiale in regie proprie
  • Realizarea unor schite originale si implementarea lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *